Ő Lang Györgyi 18 éves lánya: Sáriról ezért nem beszélt sokat az énekesnő

A Pa-Dö-Dő énekesnőjének lánya mindig azt mondta, neki egy apukája és két anyukája van.

Lang Györgyi lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lang Györgyi lánya már 18 éves, az érettségijére készül. A Pa-Dö-Dő énekesnője sosem titkolta, hogy nevel egy gyereket, de csak ritkán beszélt Sáriról, hogy óvja a nyilvánosságtól. 

Lang Györgyi lánya

Lang Györgyi 2023. május 20-án hunyt el, amit lánya, Palugyai Sári a mai napig nem tud feldolgozni. Az énekesnő és akkori párja annak idején nagyon szerettek volna közös gyereket, ezért kerestek egy apukát, így vált Lang Györgyi is anyává. Amikor Sári megszületett, ő tartotta elsőként a karjában. 

- Születésemtől együtt éltünk. Ritkán bíztak másra, inkább mindenhova vittek magukkal: csecsemőként ott feküdtem a mózeskosárban a Pa-dö-dő-koncerteken, később a tánckarba is bevettek, utaztunk, jártuk a világot - mesélte a 18 éves lánya a Story magazinnak

Sári kicsi volt, amikor Lang Györgyi kerekesszékbe került, de sosem panaszkodott, sokat nevetett, és nevettetett másokat. 

- Teljes értékű anyaként tekintettem rá. Györgyivel mindig abban hittünk, hogy a szklera elmúlik, és újra járni fog, de megnehezítette ezt, hogy 2021-ben kapott egy sztrókot, attól kezdve rohamosan romlott az állapota.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Szivárványcsaládja miatt az iskolában a gyerekek mellett a felnőttek is bántották Sárit: a szülők például eltiltották tőle a gyerekeiket, vagy nem engedték, hogy átmenjen hozzájuk. Gyerekként nem tudott a helyzettel mit kezdeni, falat húzott maga köré.

- Azt, hogy én nagyon családcentrikus lettem, és hogy vágyom rá, hogy nekem is legyen gyerekem, annak köszönhetem, ahogyan Anyával és Györgyivel éltünk. Amilyen a mi családunk volt.

Sári arról is beszélt a hetilapnak, hogy gyerekkora óta színésznek készül, gyakran jár színházba, hatéves kora óta játszik is különböző teátrumokban. Aznap is éppen egy előadásra tartott, amikor Lang Györgyi elhunyt

Stahl Judit lánya gyönyörű volt a ballagásán: a 19 éves Hanna pirosban ragyogott

Stahl Judit lánya elballagott a gimnáziumból. Az egykori műsorvezető rakott ki fotót Hannáról.

Elolvasom

Cover-fotó: MTVA/Gyűjtemény/Keleti Éva

Ezt is szeretjük