Bereczki Zoltán megmutatta ritkán látott édesanyját: Nóra ennyire fiatalos
Bereczki Zoltán és édesanyja teniszezés után szelfiztek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltánnal a tévénézők utoljára a 2020. november nyolcadikán véget ért Sztárban Sztár című műsorban találkozhattak. A show-ban ő volt az ügyeletes szőrös szívű zsűritag, aki kendőzetlen őszinteséggel mondta el, ha valamelyik produkció nem tetszett neki. Ám ezt a szókimondóságot kizárólag a kameráknak tartogatja, ha magánéletéről van szó, mindig szűkszavúan nyilatkozik.

Ő azon sztárok táborát erősíti, akik a közösségi médiában sem sokszor posztolnak szeretteikről. Kislányáról utoljára 2018-ban töltött fel egy képet az Instagramra, ám akkor is csak hátulról mutatta meg a követőinek. Szüleivel és nővérével sem szelfizik túl gyakran, de róluk azért elvétve láthatunk közös fotókat.

Bereczki Zoltán és édesanyja

A rajongói legnagyobb örömére a hétvégén édesanyjával, Nórával kattintott egy közös képet a teniszpályán. A felvételhez pedig vicces kiírást fogalmazott meg.

"Ma úgy elvert anyám, hogy még...! Na jó, csak teniszben!" - poénkodott az oldalán.

Sokaknak elnyerte tetszését az anya-fia fotó. A kommentelők szerint csak úgy sugárzik róluk, hogy mennyire szeretik egymást, míg mások figyelmét az ragadta meg, hogy az énekes anyukája mennyire fiatalos. 

"Szépek vagytok! Le a kalappal szuper anyud előtt!" - lelkendezett az egyik hozzászóló.

Az is sokaknak feltűnt, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. Ugyanaz a mosoly és barátságos tekintet tükröződik vissza a két arcon.

Peller Anna és Mariann anyukája

Az énekesnő anyuka Pilisvörösváron ismerkedett meg a jódlizással, azóta Brazíliában, Amerikában vagy Litvániában is fellépett. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük