Benke Laci bácsi 50 éve ugyanazt a nőt szereti - Katalinnal egy általános iskolába járt
Benke László 1970-ben vette feleségül élete szerelmét.

benke-laszlo-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Benke Lászlóról kevesen tudják, hogy még húszéves sem volt, amikor megtalálta élete társát Dani Katalin személyében, aki szintén lajosmizsei. Gyerekkorukat együtt töltötték ebben a faluban, sőt, még általános iskolába is együtt jártak, igaz, kapcsolatuk csak néhány évvel később fordult komolyra.

- Férjemmel egy faluban születtünk, és szüleink nagyon jó barátságban éltek. Együtt gyerekeskedtünk, együtt jártunk általános iskolába. Később Laci elkerült Pestre, én Kecskemétre. A szálak egyre szorosabbra fűződtek közöttünk, míg 1967-ben komolyabbra fordult a kapcsolatunk. 1970-ben kötöttünk házasságot, és azóta nagy boldogságban élünk együtt - nyilatkozta Dani Katalin az Egyedül nem megy, avagy minden sikeres férfi mögött egy nő áll című interjúkötetben.

- Laci olyan ember, akit meglátni és megszeretni lehet. Csodálatos kisugárzása van, ennyire egyszerű. Nagyon figyelmes. Nagyon boldogan éltük és éljük meg a mindennapokat. Voltak nehezebb időszakok is, amin szintén túltettük magunkat úgy, hogy nagyon sokat beszélgettünk. Le kell ülni rögtön megbeszélni, nem lehet haraggal feküdni és kelni, csak szeretettel, mert az egymásra figyelés rendkívül sok erőt ad mindkét embernek - árulta el boldog házasságuk titkát Dani Katalin.

Ezt is szeretjük