Közel 100 kilósra hízott az X-Faktor sztárja - Most látványosan lefogyott
Az RTL Klub tehetségkutatójából megismert Benji nagyon sokat fogyott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Le Quang Huy, a 2014-es X-Faktorban Benji néven ismerté vált fiatal énekes látványosan lefogyott.  A 19 éves fiatalember egy év alatt 20 kilót adott le, pár hete elkezdett személyi edzőhöz járni, mellette fut is, pedig korábban nagyon távol állt tőle a sport, mostanra viszont mindkét mozgásformát megszerette, heti háromszor edz - árulta el a FEM3 Caféban

Az RTL Klub tehetségkutatója után sokat bulizott, az éjszakázások és az éjszakai gyorskaják miatt pedig 87-ről 97 kilóra hízott. Már egyre többen mondták neki, hogy sok rajta a súlyfelesleg, ezért tavaly februárban eldöntötte, változtat az életmódján, és lefogy.

Benji túlsúlyosan és a FEM3 Café augusztus 24-i adásában.
Benji túlsúlyosan és a FEM3 Café augusztus 24-i adásában.

- A szüleim javaslatára döntöttem úgy végül, hogy elkezdek fogyókúrázni. Egy dietetikus segítségét kértem. Nem is sportoltam akkor, csak diétáztam, például nem ettem szénhidrátot. Amikor nemrég voltam személyi edzőnél, akkor jöttem rá, hogy vannak izmaim, amiket soha nem is használtam. Fekvőtámaszt például nem csináltam korábban soha rendesen. Azt mondta egyébként , hogy jó az állóképességem, most már le tudok futni 12 kilométert - mesélte. 

A fiatal énekes lassan olyan vékony lesz, mint ahogy a 2014-es X-Faktorban megismertük.
A fiatal énekes lassan olyan vékony lesz, mint ahogy a 2014-es X-Faktorban megismertük.
Fotó: Benji, RTL Klub

Benji azt is megosztotta a nézőkkel, hogy ősszel nagylemeze jelenik meg, amin régebbi és új dalai is hallhatóak lesznek.

Ezt is szeretjük