Benedek Tibor és Epres Panni 17 éves fia friss fotón: Mór jóképű vízilabdázó lett

Benedek Mór kész férfi a róla készült, friss fotón. A vonásaiban látszik, kik a szülei, a sportban az édesapját követte.

Benedek Tibor és Epres Panni fia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Benedek Tibor és Epres Panni gyermekeit csak nagyon ritkán láthatja a nagyközönség. A 2020-ban elhunyt vízilabdázónak és feleségének egy fia és egy lánya született - ezúttal utóbbiról készült friss fotó.

A házaspár 2010-ben már szülőkként kötötte össze az életét: fiuk, Mór 2007-ben, lányuk, Barka 2009-ben született meg.

Benedek Tibor és Epres Panni fia

Előbbi édesapja nyomdokaiba lépett, vízilabdázik. A Magyar Vízilabda Szövetség a hivatalos közösségi oldalán osztotta meg Mór csapatát, ebben a posztban található róla friss fotó (a hatodik oldalon van ő, a fehér nyíllal tudsz odalapozni).

Az immár 17 éves Mór, ha akarná, sem tagadhatná le a szüleit: szerintünk hasonlít néhai édesapjára, de anyukája vonásai is visszatükröződnek az arcán. 

A fiatal sportoló és csapata szerda hajnalban vb-döntőt játszott Szerbia ellen, az U-18-as magyar válogatott 12-10-re legyőzte az ősi rivális szerbeket.

Pokorny Lia és Csányi Sándor fia már 20 éves: a zenész Misi apja sármját örökölte

Csányi Misi felnőtt férfi lett, a Damara nevű együttesben építi zenei karrierjét.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük