Le sem tagadhatnák egymást! Bencze Ilona lánya igéző nővé érett
A 62 éves Bencze Ilona és külföldön élő lánya, Gabriella szoros anya-lánya kapcsolatot ápolnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bencze Ilonát, egyik legszebb színésznőnket civilben viszonylag ritkán kapják lencsevégre, pláne nem a lányával együtt!

Pedig igazán jól mutatnak együtt, Ilona klasszikus bája és mosolygós természete egy az egyben visszaköszön Gabriellában. Igaz, a sztárcsemete színész édesapja, Maros Gábor színeit örökölte.

Harmonikus a kapcsolatuk

A 62 éves színésznő nemcsak szerencsés génjeit, de optimizmusát, szerénységét és maximalizmusát is átplántálta lányába.

Gabriella pedig, aki egyébként Görögországban él és dolgozik, úgy tűnik, remekül kamatoztatta örökségét.

Mindketten lelkes és tevékeny személyiségek, fontos számukra a természet közelsége, a friss levegő, a hosszú séták és a napi mozgás.

A mosolygós színésznő elmondása szerint anyaként elsősorban természetes nőiességből, kiegyensúlyozottságból és kitartásból igyekezett példát mutatni lányának.

Összhangra törekedett

Pedig a hektikus színészélet nem mindig kedvezett a gyermeknevelésnek. A Jászai Mari-díjas színésznő elmondása szerint voltak pillanatok, mikor úgy érezte, nem sikerül összhangba hoznia a munkát és az anyaszerepet.

Veleszületett derűje és optimizmusa azonban mindig átlendítette a nehéz időszakokon, ezért lányának is ezt a szemléletet igyekezett megtanítani.

A hatvan fölött is gyönyörű sztármami és bájos csemetéje legutóbb a Vacsoracsatában bizonyították, mekkora az összhang közöttük.

Míg Ilona főzött, Gabi koktélokat és ajándékokat készített a vendégeknek. A bájos páros ügyes munkamegosztása, vendéglátása és finom főztje annyira lenyűgözte a társakat, hogy nekik ítélték az első díjat.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük