Friss fotón Kudlik Júlia - A 72 éves bemondónő most így néz ki

Így néznek ki ma a Magyar Televízió legendás bemondói.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Magyar Televízió bemondóit a nézők évtizedeken át szinte családtagnak tekintették, akik a tévé képernyőjén keresztül a mindennapjaik részévé váltak. Bár többségük már rég nem szerepel rendszeresen a televízióban, nevüket és az arcukat a mai napig mindenki felismeri. Nagy Sándor is megörült, amikor vasárnap a nézőközönség soraiban felfedezte Kudlik Júliát. A színész készített is egy közös szelfit vele és Szvorák Katalinnal. 

Kudlik Júlia több mint tíz éve visszavonult, már csak ritkán szerepel a tévében, nem is néz televíziót, ugyanakkor a közönséggel nem szakadt meg a kapcsolata, csak átalakult. Szvorák Katalin Kossuth-díjas népdalénekessel járja az országot és a magyarlakta területeket. (Ő nyerte meg 1981-ben a Röpülj, páva! című műsort, amit Kudlik Júlia Antal Imrével vezetett.) Míg ő énekel, az egykori bemondónő prózával szórakoztatja a közönséget, és egy élmény számára, hogy láthatja a reakciójukat, a kapcsolatuk így már nem egyoldalú, hanem interaktív. 

- Negyven évig egy randa, fekete csőbe néztem. Nem láttam senkit és semmit, de most ott ülnek velem szemben, és látom az arcok változását. Döbbenetes érzés számomra, hogy az, amit ott hallanak, ilyen hatást vált ki emberekből. Egyébként csodálkozom, hogy tudják, ki vagyok, és tudják a nevemet, mert miért kéne, hogy tudják. Eltelt 14 év, azóta engem tényleg sehol nem látnak, szerepeltem is már eleget - mesélte 2015 decemberében a Mokkában.  

Képes összeállításunkban a Magyar Televízió több más bemondóját is megnézheted. Nézd végig a képeket, és azt is megtudod, mivel foglalkoznak ma! 

Ezt is szeretjük