2004-es Megasztár mackós sármőre volt: a 45 éves Bella Levente ma kétgyerekes családapa
Bella Levente ma is zenél, de nem ez a fő bevételi forrása.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2003-ban indította el a TV2 saját gyártású tehetségkutatóját, a Megasztárt. Az első szezon nagy sikere után garantált volt a folytatás, a Megasztár 2 népszerűsége nem maradt el az elődjétől, olyan kedvencek kerültek ki az akkori gárdából, mint Caramel vagy Tóth Gabi.

A 2004 őszétől 2005 tavaszáig képernyőn lévő évad mackós sármőre, Bella Levente is sok néző szívébe lopta be magát. Az 1976. augusztus 2-án született, immár 45 éves énekest ma is megállítják az utcán azzal, hogy annak idején neki szurkoltak.

Bella Levente 44 évesen két gyermek édesapja

Az eredetileg angoltanárként diplomázott előadó ugyan dolgozott a szakmájában, ám két év után rájött, valami másra vágyik. 2002-ben Budapestre költözött, majd Kovács Áron műsorvezető barátjának köszönhetően elkezdett karaokebulik házigazdájaként dolgozni.

Bár a zene mai napig az élete része, nem ez a fő bevételi forrása. Noha a verseny elindította a pályán, saját bevallása szerint soha nem volt olyan bátor, hogy csak az éneklésből éljen. A műsor után például tapsoltatóként is közreműködött a csatorna különböző produkcióiban.

- Az érdeklődési területeim annyira széttartóak, ha csak a zenével kéne foglalkoznék, szerintem unatkoznék. Mindamellett, hogy nélküle nem tudnék élni, egész életemben nem tudtam csak egy dologgal foglalkozni. Most például marketinggel, illetve kommunikációval foglalkozom, az angol nyelvet is használom, mert a cégnél, ahol dolgozom, én csinálom nagyjából az angol nyelvű tárgyalásokat – mesélte a Life TV Ébredj velünk! extra című műsorában 2021 áprilisában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az elmúlt 16 esztendő alatt a szerelem is rátalált. A műsor után fél évvel ismerte meg feleségét, Tímeát, akivel immár 15 éve boldogok együtt. A pár kislánya 2010-ben született meg, ezután évekig próbálkoztak, hogy Lellének kistestvére születhessen, végül 2018-ban a lombikprogram mellett döntöttek.

bella-levente-2
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk! Extra

- Próbálkoztunk, hogy legyen kistesó, aztán ez nem jött össze. Elmentünk lombikozni, ahol ikreket kaptunk, de egyikük sajnos már nincs velünk. Már a születés után derült ki, hogy van egy genetikai rendellenesség, ami olyan dolgokat idézett elő a testében, ami nem volt összeegyeztethető az élettel, egy hónapig volt velünk. A másik baba, Gellért szerencsére egészséges, nyáron lesz hároméves, most bölcsis.

A Megasztár 2 énekesei akkor és most

Nem Bella Levente az egyetlen, aki a Megasztár második évadában a nézők kedvence szerepben tetszelgett. Mutatjuk azt is, hogy 16 év alatt mennyit változott a többi énekes.

Ezt is szeretjük