25 éve imádja feleségét a magyar színész! Nézd, milyen szerelmesen ölelik egymást
Beleznay Endre és felesége, Réka idén 25 éve házasok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 44 éves Beleznay Endre hétfőn reggel vendégeskedett az RTL Klub műsorában, a 8.08-ban.

A közösségi oldalon osztották meg évfordulós képüket
Két évvel ezelőtt is nagy volt a boldogság

Teszári Nóra és Somogyi Zoltán azért hívták el a műsorba, hogy arról meséljen, milyen a viszonya az anyósával. A szakértőként meghívott vendég Hevesi Kriszta szexuálpszichológus volt.

25 éve házasodtak össze

Hevesi Kriszta elmondta, hogy a feleségek anyjával nehezebb kijönni, a fiús anyukák könnyebben elfogadják gyermekük választottját. 

Beleznay Endre ezt megcáfolta, mondván, az ő anyósa egy földre szállott angyal, akit nagyon szeret, és aki szintén imádja őt.

Elmesélte, hogy felesége anyukája egyszer azt találta mondani neki, hogy akkor is mindig szívesen várná egy finom ebédre a házába, ha valamiért szakítana a lányával.

Beleznay Endre és neje, Réka április közepén ünnepelték a 25. házassági évfordulójukat, amit a színész szintén megemlített a beszélgetés során.

- A feleségemmel 25 éve vagyunk együtt idén, most ünnepeltük nemrég, áprilisban ezt a boldog évfordulót, és hát biztos ezért is van, hogy ennyire jól kijövök a családdal - mondta büszkén.

A jeles nap alkalmából egyébként fényképet is muattak a Facebookon, amelyen látszik, ennyi év elteltével még mindig nagy az szerelem kettejük között.

Fotók: RTL Klub/Sajtóklub, Facebook/Reka Kovi

Ezt is szeretjük