Szakítás helyett eljegyzés! Váratlan döntést hozott a magyar énekes
Abebe Dániel, vagyis Bebe igazi vidéki lakodalmat szervezett idén nyárra menyasszonyával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Abebe Dániel, vagyis Bebe olyan komolyan gondolta a lánykérést, hogy ügyvédnek készülő menyasszonyával, Katával már az esküvő időpontját, helyszínét és a ruhákat is kiválasztották.

A pár a tervezett lakodalomról a TV2 Mokka című műsorának ma reggeli adásában árult el részleteket.

Szakításnak indult

Bebe két és fél év együtt járás után tavaly decemberben kérte meg Dávid Katalin kezét, aki felemás élményekkel emlékszik vissza a jeles eseményre.

- Először nagyon negatívan éltem meg a lánykérést. A születésnapom alkalmából elvitt a kedvenc éttermembe, kihozták a kedvenc steakünket, majd előállt azzal, hogy ő úgy gondolja, ez a kapcsolat nem vezet sehova - emlékezett vissza.

Bebe úgy forgatta a szavakat, hogy a lány csak arra tudott gondolni, ebből szakítás lesz.

- Végül azzal fejezte be, hogy ő úgy gondolta, lépjünk egy magasabb szintre, és házasodjunk össze -folytatta .

A Back II Black együttes tagja szintén másképp képzelte el a lánykérést, egy második kerületben található kis templomba tervezte, de Kata születésnapján derült ki számára, hogy azt bezárták felújítás miatt.

Vidéki lakodalmat szerveztek

Hogy a 35 éves énekesnek komolyak a szándékai, az már az eljegyzés napján kiderült.

- Konkrét dátumokkal készült, mondván, ne húzzuk sokáig. Sorolta őket, nekem kellett leállítanom, hogy adjon nekem egy éjszakát, had dolgozzam fel a friss élményt - mesélte.

Mivel mindketten vidéken nőttek fel, és a hagyományok hívei, egy vidéki, sátras  lakodalmat terveztek a nyárra, amelyet egy hét alatt leszerveztek.

- Abroncsos ruhám lesz, klasszikus formájú, kevés díszítéssel, tehát nem az a habos-babos. Ehhez választottuk ki Dani öltönyét is, hogy passzoljanak. Kénytelen voltam neki megmutatni, felhívtam, mert nem tudtam kettő közül dönteni - árulta el a jövendőbeli ara.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük