Gyönyörű volt a menyasszony! Megházasodott a magyar énekes
Bebe, a Black II Black frontembere esküvőjéről árult el részleteket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

- Fogadd el ezt a gyűrűt, Bélám! - a Back II Black énekese a fenti mondat kíséretében vette el szerelmét.

Abebe Dániel ugyanis úgy gondolta, azon a néven szólítja meg a feleségét a ceremónián, amit egyébként is használ a hétköznapokban. Az énekes elárulta, hogy nemcsak Bélának becézgeti szerelmét, hanem néha sárkánynak is.

Többször elérzékenyült

Bebe többször is elsírta magát az esküvő közben. Leginkább az hatotta meg, hogy a felesége meglepte őt egy kedves ajándékkal.

Az ifjú ara ugyanis Bebe gyerekkori barátját és egy dalszerzőt kért fel, hogy írjanak egy olyan számot, ami csak róluk szól, csak az ő daluk. Az énekes nem szégyellte a könnyeit, és ezek után még boldogabban mondta ki az igent.

- Gyakorlatilag minden forgatókönyv szerint ment, többször lejátszottunk mindent fejben, hogyan és mint legyen. Nem hagytunk időt a malőröknek. Az időjárás-jelentést is állandóan lestük - nyilatkozta a büszke férj a TV2 Aktív című műsorában. Bár esőt mondtak a nagy napra, Alsónémedit, az esküvő helyszínét mégis elkerülték a sötét fellegek.

Elküldte a lány

A pár három évvel ezelőtt ismerkedett meg egy kerti partin, ám az első találkozás nem sikerült túl jól, az ifjú ara ugyanis egyszerűen elküldte a sztárt, mondván, úgyis találkoznak még.

De az énekes nem hagyta magát, és kitartóan udvarolt. A lánykérést pedig Kata születésnapjára időzítették.

Bebe az esküvői előkészületekből is kivette a részét, sőt, nem törődve a babonával, a menyasszonyi ruháért is ő ment el. Bár menyasszonytánc nem volt, ezt leszámítva a vendégek egy hamisíthatatlan magyar lagziban találták magukat, csülkös pacallal és hagymás rostélyossal.Az esküvő után sem pihenhetnek, ugyanis a Back II Black új lemezt készít, és klipet is forgattak slágerükhöz. Nászútra majd csak januárban utazik el az ifjú pár, valamilyen egzotikus, meleg helyre.

Fotó: TV2/Aktív

Ezt is szeretjük