A Totalcar sztárjának otthona: mi is beköltöznénk Bazsó Gábor Karotta szuper lakásába
Bazsó Gábor Karotta megmutatta otthonát, mielőtt teljesen átalakítják a lakást.

karotta-bazso-gabor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bazsó Gábor Karottát a Totalcar autós magazin újságírójaként és Winkler Róberttel az azonos című tévéműsor műsorvezetőjeként ismerte meg az ország, ami 2002-ben indult a TV2-n.

A 44 éves sztár YouTube-csatornát is indított, amelyben párjával, Annával szerepel. 

Bazsó Gábor otthona

Karotta családja hamarosan újabb gyermekkel gyarapodik, így otthonuk teljes átalakításon esik át, de mielőtt hozzányúlnának, bemutatták azt a YouTube-oldalukon. 

- Megmutatjuk a lakást, leginkább azért, mert így magunknak is készítünk egy emléket az állapotáról, mielőtt szétvertük volna. Az utóbbira azért van szükség, mert nemsokára születik még egy gyerekünk, akit nem tudunk hova tenni, mert nincs szobája - vezette fel a lakásbemutatást Karotta. 

- Annak idején, amikor ezt a lakást ízzé-porrá szétvertük, egy nagyon másik élethelyzetben voltunk három fővel és egy cicával, és nem számoltam azzal, hogy ide be akar majd költözni még egy pici gyerek. Szóval arra készülünk, hogy ezt a mostani, szerintünk nagyon hangulatos lakást kicsit közelebb fogjuk vinni egy hagyományoshoz abban az értelemben, hogy falakat, ajtókat és nyílászárókat helyezünk el.  

Képes összeállításunkban ízelítőt mutatunk Bazsó Gábor Karotta és családja otthonából, amit teljes egészében a videóban láthatsz. 

Ezt is szeretjük