Felismered az 51 éves Bayer Friderikát? Az 1994-es Eurovízió sztárja volt

Bayer Friderika, az 1994-es Euróvíziós Dalfesztivál negyedik helyezettje új dallal tért vissza.

Bayer Friderika visszatért
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bayer Friderika, az 1994-es Euróvíziós Dalfesztivál magyar képviselője április 26-án új dallal tért vissza. 

A Kell egy jó szó üzenete, hogy eljött az ideje az egymás felé fordulásnak, itt a jó szavak ideje. 

Bayer Friderika visszatért

Bayer Friderika 1994-ben a Kinek mondjam el vétkeimet? című dallal megnyerte a Magyar Televízió által rendezett Táncdalfesztivált. Ezt követően Dublinban képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalversenyen, ahol az előkelő negyedik helyet szerezte meg, ezzel ő minden idők legeredményesebb magyar eurovíziós versenyzője. 

bayer-friderika
Fotó: Dósa Győző

Körülöttünk háború dúl, sok dolgot nem tudunk befolyásolni, de valójában nem ezek a legfontosabbak az életünkben. A legjelentősebb események a lelkünkben és a hozzánk legközelebb álló családi és baráti kapcsolatainkban zajlanak - melyekért mindannyian tudunk tenni. 

A dal családi együttműködés révén született meg, Friderika fia (Csuka Kiko) a zeneszerzésben, míg férje (Csuka László) a szövegírásban vett részt. A produceri munkákat a Bolyki Tamás-Bolyki György producerpáros végezte.

Így néz ki ma a Zanzibár énekesnője

Terecskei Rita az 1999-ben alakult Zanzibár együttes énekesnőjeként lett ismert, akinek rasztahaja hosszú éveken át a védjegye volt. Egy időre búcsút intett ennek a hajviseletnek, új frizurájával nem biztos, hogy felismered! 

Felismered a Zanzibár énekesnőjét? Terecskei Rita 15 év után búcsúzott a rasztahajtól

Terecskei Rita, a Zanzibár énekesnője 15 év után váltott rasztahajról sima tincsekre.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: MTI/Bruzák Noém

Ezt is szeretjük