Óvodásként szembesült anyja foglalkozásával! A magyar színészben egy világ omlott össze
Baronits Gábor megdöbbent anyja valódi foglalkozásán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 25 éves Baronits Gáborról sokan tudják, hogy édesanyja Ungár Anikó, a híres bűvész, aki máig elvarázsolja trükkjeivel a közönséget.

A Jóban Rosszban sorozat szereplője egy darabig meg volt róla győződve, hogy az ő édesanyja varázsló, mesélte a FEM3 Café című műsorban.

Egy világ omlott össze benne

- Én ebben nőttem fel. Aztán egyszer mentem haza oviból, és láttam, ahogy gyakorol. Bennem egy világ omlott össze! Ha látok egy bűvészt, nagyjából tudom, milyen fogás kell ahhoz, hogy ezt vagy azt meg tudja csinálni, hogy van a trükk - mondta.

Egy gyerekkori fotót is mutatott, ami 1995-ben, hatéves korában a Parlamentben készült: ekkor lépett fel először Ungár Anikóval, ami igencsak emlékezetesre sikeredett.

- Engem varázsolt elő a mama egy nagy ketrecből, amiben tűz volt. Be voltam öltözve kis ördögnek - kezdte a mesélést.

Persze nem a tűzben várakozott, volt egy rejtett kis kapu, amin az ember ilyenkor bebújik. Ezt a 20-30 kilós, tömör fából készült ajtót neki kellett fognia. Hogy a drót ne sértse fel az ujját, kapott egy ragtapaszt. Többször elpróbálták, így az előadáson nem lehetett gond. Igen ám, de a fellépés előtt elfeledkeztek a tapaszról.

- Vérzett az ujjam, de az volt bennem, ha én ezt elengedem, akkor nem fog mamának sikerülni a trükk, így tartottam. Mama a meghajlásnál nézte, miért véres a keze, aztán rájött, az én kezem vérzik. Mondtam neki: "Mama, nem akartam elrontani a trükködet!"- elevenítette fel a gyerekkori önfeláldozást.

Fotó: Facebook/FEM3Café, Baronits Gábor

4 magyar sztár, aki után máig megfordulnak a férfiak

A magyar kedvencek között is találunk olyan hölgyeket, akik évtizedeket letagadhatnának a korukból, és 60 fölött is olyan jól néznek ki, hogy máig megfordulnak utánuk a férfiak. Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük