Baronits Gábor fitneszmodell szerelme bikiniben: már 2 éve bolondul Eszterért

Baronits Gábor párja gyönyörű nő, aki rengeteget dolgozott a csinos idomaiért.

baronits-gabor-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Baronits Gábor és szerelme, Oczella Eszter 2021-ben vállalták fel a szerelmüket, ekkor egy csókváltós képpel tudatták a követőikkel, hogy odáig vannak egymásért. A napokban már a második évfordulójukat ünnepelték.

A sztárpár le sem tagadhatná, hogy mennyire jól működik a kapcsolatuk, megosztott képeiken mindig izzik köztük a levegő. Eszter gyönyörű nő, aki mindig lenyűgözi a kommentelőket  tartalmaival.

Baronits Gábor párja bikiniben

Oczella Eszter az Instagram-oldalán tett közzé magáról egy dögös, bikinis fotót. Karcsú alakja és kockás hasa mögött rengeteg kitartás, diéta és munka áll. 

„Régen azt gondoltam, a feszes, szálkás has, és a kerek fenék nem járhat kéz a kézben, ezért célszerű eldönteni, melyik számomra a fontosabb! Mostanra viszont megtanultam, mi kell ahhoz, hogy egy olyan fizikumot tudjak tartani akár egész évben, amiben jól érzem magam, könnyedén tartható, és közben fejlődni is tudok!” - írta a fényképéhez Oczella Eszter.

A gyönyörű fitneszmodell már kétszeres olimpiai bajnok, rendszeresen indul versenyeken, amelyeken szerelme mindig támogatja. A rajongók közül többen megjegyezték, hogy mennyire csodás alakja van, és biztosan sokat tesz érte, hogy így nézzen ki.

A színésszel a Balatonon romantikáztak, évfordulós fényképükön látszik, mennyire imádják egymást. "1+1 #2years #whaaat" - olvasható a posztban. 

„Ez igen! Bomba vagy!”

„Gyönyörű nő vagy, szerencsés a szerelmed! Az alakodat pedig csakis magadnak, és a kitartásodnak köszönheted!” - dicsérték a kommentelők. 

Nézd meg Zámbó Szebasztián párját is!

Zámbó Szebasztián kilenc, menyasszonya, Niki tízéves volt, amikor megpillantották egymást az iskola folyosóján.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük