Kikelt magából a magyar sztár a Mokka reggeli adásában! Ezért akadt ki
A részletek
Bárdosi Sanyi a TV2 reggeli adásában mondta meg a magáét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bárdosi Sándor, edzőként tevékenykedő, olimpiai ezüstérmes birkózó és Dr. Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője volt a Mokka ma reggeli vendége annak kapcsán, hogy doppingolás miatt eltiltották Dudás Miklós világbajnok bajnok kajakost. 

Bárdosi Sándor pár percig türelmesen hallgatta a másik meghívott vendég szavait, majd nem  bírta tovább, kikelt magából.

Bárdosi Sanyi kifakadt

- Az egész WADA (World Anti-Doping Agency - a szerk.) olyan eltúlzott! Én még a mai napig megkapom a listát, amit nem lehet szedni. Lassan már rajta van az aszpirin is, itt tartunk! Az én időmben is túlzás volt, de ami most meg?! Úristen! Oké, szteroidot nyilván ne szedjen - mondta.

A sportoló szerint szükség van az ellenőrzésre, de túlzónak érzi a tiltott szerek listáját. Szerinte is vannak olyanok, akik szánt szándékkal csalnak, de ezt nem mindig veszik észre.

- Van, aki tíz aranyat nyer egy olimpián. Ja, azt lehet. Elhisszük, hogy meg lehet csinálni. Jaj, ne legyenek már az embereknek illúzióik! - fakadt ki.

A Magyar Antidopping Csoport vezetője szerint Bárdosi Sanyi erős túlzásokkal élt, a tesztoszteron nem ugyanaz, mint a vény nélkül kapható aszpirin.

- Önmagában a dopping semmire nem elég. Olyan emberekről beszélünk, akik állati tehetségesek és hihetetlenül sokat dolgoznak, és sajnos valamiért doppingolnak. Ezért nagyon fontos, hogy az edzők is tisztában legyenek, mit nem szabad szedni, és a tanítványuknak is azt közvetítsék: nem érdemes doppingszerekhez nyúlni - hangoztatta Tiszeker Ágnes.

Fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük