Bárdos Andrásnak nem jött be a közös tánc feleségével
Íme, az ok
Bárdos András és Máté Kriszta ezért nem élvezte a közös táncot a Szombat Esti Lázban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem voltak könnyű helyzetben a Szombat Esti Láz versenyzői a negyedik adásban, hiszen először kellett profi partnerük nélkül, a párjukkal is színpadra lépniük.

A próbák alatt nagy teher nehezedett a Máté Krisztára és Bárdos Andrásra, akik megegyeztek abban, nem tudták elengedni magukat, már a közös tánc próbái is nehezebben mentek.

Az első közös tánc

A híradós házaspár életében történelmi pillanat következett a Szombat Esti Láz negyedik adásában: első közös táncukat, jive-ot lejtettek. Máté Kriszta sokkal stresszesebbnek és nehezebbnek érezte a közös tánc előtti próbákat, hiszen nincs táncos múltjuk.

- Kétfelé kell jobban figyelni. Azért is, mert ha profival táncol az ember, rábízza magát, hogy majd ő megoldja, ha hibázik. Itt viszont a másikért izgulunk jobban, én Andrásért, amitől az egész még bonyolultabb - árulta el a Feminának.

Bárdos András két szemléletes hasonlattal jellemezte Máté Krisztával közös táncukat.

- Olyan volt mindkettőnknek, mint egy ló nélküli lovaskocsit hajtani, vagy szkafander nélkül holdsétálni - mondta.

"Kissé esetlenek voltunk"

- Kriszta egy igazi vizsgázó típus! A jó vizsgázó olyan, hogy reggel nyolckor semmit nem tud a tananyagról, 12-kor már újra semmit, de tízkor, amikor a vizsga van, akkor szépen felmondja! Ezt csinálja most is. A próbákon a profi tánctanáraink kétségbeesnek, majd elájulnak, és amikor elkezdődik a show, addig az öt percig tudja a koreográfiát. Én addig az öt percig sem tudom - tette hozzá Bárdos nevetve.

-Kissé esetlenül mozogtunk a színpadon, de a különleges pillanatot soha nem fogjuk elfelejteni! - tette hozzá Máté Krisztina.

Május 3-án Máté Kriszta profi partnerével, Orosz Józseffel szambázik, Bárdos András pedig Molnár Andrea oldalán rumbázik.

Fotó: RTL Klub/Halász Jácint

Ezt is szeretjük