Elegük lett a nézőknek Bárdos Andrásból! Pedig a gyomorforgató bátorságpróbát is kiállta

Bárdos Andrásra már nem voltak kíváncsiak az RTL Klub nézői.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csütörtök este Bárdos András számára fejeződött be a Celeb vagyok, ments ki innen!

Hevesi Kriszta, Pars Krisztián és Nyertes Zsuzsa után a híradós lett az RTL klub dzsungelshow-jának negyedik kiesője.

Elegük lett a nézőknek Bárdosból

Pedig az 50 éves tévés negyedik megpróbáltatásaként még egy gyomorforgató bátorságpróbát is kiállt. Bunyós Pityuval olyan ételeket kellett elfogyasztaniuk, amelyeket kevesen bírnának legyűrni a torkukon.

A chilis-ananászos krokodilhúsból készült turmix húsdarabkái kifejezetten ízlettek Bárdosnak, csak a chilit találta soknak. Kapott még nyers leguántojást és az óriás pondrós, antilopvéres, májas italt is lehúzta. A gnúszemes-antilopbelsőséges vérrel kevert üdítőnek csak a felét bírta meginni, de Sebestyén Balázsék elfogadták, így végül kilenc csillagot szereztek.

Helytállása ellenére a nézők úgy döntöttek, eleget láttak a híradósból, őt küldték haza a dzsungelből csütörtök este. Bárdos a két műsorvezetőnek bevallotta, az utolsó pár napot a körülmények miatt már nem élvezte, örül, hogy hazarepülhet.

- Arra nem számítottam, hogy fölébredek arra éjszaka, hogy egy kádban alszom, ami teli van, de nem meleg vízzel, hanem jéghideggel, barnával, sárossal, gusztustalannal - panaszolta.

A Celeb vagyokot ugyanakkor nagy élménynek találta, magával kapcsolatban semmi olyannal nem szembesült, amit eddig nem tudott volna, de örült, hogy sok olyan emberrel és helyzettel találkozott, akikkel és amelyekkel a hétköznapi életben nem találta volna szembe magát. Mint mondta, még Pákóval is érdekes társalgási voltak, és VV Évával is jókat beszélgetett.

Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás, RTL Klub/Celeb vagyok, ments ki innen!

Így nézett ki 15 évvel ezelőtt Szellő István - Híradósok fotói kezdő tévésként

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük