Ő volt Novák Laci szerelme a Barátok köztben! Most így néz ki a 45 éves színésznő
Tudd meg, mi történt Ferenczy Orsolya megformálójával!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lóránt Kriszta 2004 és 2011 között szerepelt a Barátok közt című sorozatban, ő alakította Ferenczy Orsolyát. Szerepe szerint fiatalabb szerelmével, Bencsik Márkkal - Babicsek Bernát - Új-Zélandra költözött.

Lóránt Krisztina a Barátok köztben
A 44 éves színésznő ma

Kíváncsi vagy rá, mivel foglalkozik manapság? A színész-rendező fogyatékkal élőkkel együtt hozott létre egy közös művészeti projektet, a Bögrefóniát, hogy érzékenyítse a társadalmat. Naná, hogy magát érzékenyítette leginkább!

Örömzenélés acapella formában bögrékkel, énekkel, verses jeltánccal - ez a Bögrefónia. Célja, hogy felhívja a nyilvánosság figyelmét a közösségben, a közös alkotásban és az egymás iránti, előítéletektől mentes, nyitottságban rejlő erő fontosságára.

Bögrével is lehet hangokat kiadni, verset kísérni, énekelni. Az alkotók szerint a vers és a zene az, ami a legjobb táptalaját adhatja az integrációnak.

A színésznő társelőadókat kezdett toborozni a fogyatékkal élők szervezeteiből, így elkezdődött a közös táncos, zenélős projekt, ám semmi nem úgy alakult, ahogy tervezte.

Sokakat nem lehetett instruálni, rendezni, megtervezni, csak engedni lehetett őket szabadon megnyilvánulni, és szurkolni nekik, hogy jól érezzék magukat közben. És ezek a látszatra sérült emberek olyan bátran viselkedtek, hogy öröm volt nézni őket.

Lóránt Kriszta kezdeményezéséhez bárki csatlakozhat, nem kell hozzá más, mint egy kedvenc bögre és a tenni akarás.

Ilyen fura dolog ez az érzékenyítés. Hirtelen már nem fogyatékról beszélünk, hanem emberekről. Hétköznapi emberekről, lányokról, fiúkról, akik örömöt és reményt csempésznek az életünkbe

Fotó: RTL Klub/Nagy Botond, Klinszki Gábor; Lóránt Krisztina

Ezt is szeretjük