Fotók! Így nyaral idén a Barátok közt csinos színésznője
Barátok közt is tombol a nyár
Így nyaralnak idén a Barátok közt szereplői.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyaralás nemcsak a hétköznapi emberekre, hanem a sztárokra, így a Barátok közt színészeire is ráfér. Az utolsó forgatási napokban már a Mátyás király tér lakói is a kikapcsolódás lázában égnek.

Kiss Ramóna egy mozgalmas nyárnak néz elébe, ugyanis családjával Horvátországba készülnek. A kirándulás azonban egyáltalán nem lesz szűk körű: Ramónával tartanak ugyanis a szülők, nagyszülők, sőt, még a nagynénik is.

A pakolás nehézségei

- A mi családunkban még azt sem kell megvárnunk, hogy elinduljunk, mert már az összepakolás gondot okoz. Onnantól kezdve a húgom és én már nem szólunk egymáshoz. Pakoláskor azonban nemcsak mi, de már az anyukám is elveszíti a fonalat - mesélte nevetve a színésznő az RTL Klub Fókusz című műsorában.

Később azonban hozzátette, hogy szerencsére azért nagy veszekedésre a nyaralás alatt még soha nem került sor.

Az Illés Julit alakító Mérai Kata férjével és négyéves kisfiával, Bálinttal a tengerpartra készül, de terveznek még egy különleges wellness-hétvégét is.

- Mivel nekem idén nyáron lesz a negyvenedik születésnapom, édesanyámnak pedig a hetvenedik, egy közös, családi hosszú hétvégét tervezünk. Bátyámmal, édesanyámmal és a családommal elmegyünk egy wellness-hotelbe, ahol megünnepeljük ezeket az alkalmakat - árulta el.

Üdülés Magyarországon

Illés Juli filmbeli titkos szerelme, Berényi Attila, azaz Domokos László, mint minden évben, a színész szülőföldjére, Erdélybe készül feleségével, a színésznő Tóth Ildikóval és kisfiával, Simonnal.

- Ilyenkor tudjuk pótolni azt a hiányt, amit a szülők távolléte okoz, így idén is hazamegyünk Csíkszentkirályra, és aktív pihenéssel töltjük a következő két hónapot. Már tíz éve igyekszünk bejárni Erdély összes szépségét, de még nem jártunk a végére - mesélte.

Rékasi Károly és Détár Enikő tavaly Zalakaroson és Nyíregyházán pihentek, és idén sem terveznek külföldi utat.

- Úgy döntöttünk, hogy Magyarországot szeretnénk jobban megismerni. Egyszerűen élvezzük azt, amit a hazánk ad nekünk - mondták.

Aradi Balázs a szüleivel fog nyaralni, míg Solti Ádám kedvesével, Dórival az angol fővárosba, Londonba készül.

Vili bácsi, azaz Várkonyi András tavaly egy európai hajóúton vett részt a feleségével, idén pedig Zamárdiba készülnek, külföldi úti céljaik pedig Erdély és Svájc lesznek.

Fotók: RTL Klub/Fókusz.

Ezt is szeretjük