Felismered a Barátok közt alapszereplőjét? 12 év után tért vissza a sorozatba
Kiss Zoltán Berényi Zoltán sofőrjét alakította.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Visszatért a Barátok közt egyik alapszereplője. Kiss Zoltán az 1998. október 26-án indult sorozatban Berényi Zoltán sofőrjét, Csurgó Istvánt alakította. Az RTL Klub sikerszériája az ő tragédiájukkal indult: autójukat egy titokzatos idegen leszorította az útról, a karambol következtében Berényi Zoltán és István súlyos sérüléseket szenvedtek, melyekbe előbbi belehalt, Istvánt pedig életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Kiss Zoltán 2000-ben szállt ki a Barátok köztből, István a szerep szerint vidékre költözött. 2006-ban újra a stábbal forgatott, a következő év januárjában tért vissza a képernyőre pár epizód erejéig. Mivel Berényi Zoltán balesetének körülményeiről mindent tudott, és megbízható volt, Berényi Claudia hívta magához, hogy feltegyen neki pár kérdést. 

baratok-kozt-csurgo-pista
Fotó: RTL Klub

2018 decemberében újból központi kérdéssé vált Berényi Zoltán balesete: Berényi Miklós és Attila nyomoznak, szerintük ugyanis nem teljesen kizárt, hogy a legidősebb Berényi testvér életben van. Csurgó István megformálója ezért tért vissza a sorozatba. 

kiss-zoltan
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

Amikor a vele találkozó Berényi Attila ezt a teóriát megosztja Istvánnal, az teljességgel kizártnak tartja. Azt viszont elárulja, hogy Berényi Zoltán egykor kapcsolatban állt egy Hegedűs Ilona nevű nővel, aki olyan alakokkal üzletelt, akikből bármit kinéz az ember. A fia akkor halt meg, amikor az éppen Berényi Zoltánnal volt, ezért a nő Zoltánt okolta gyermeke halála miatt. A tragikus autóbaleset után István először arra gondolt, az őket leszorító Nagy Ferencet is a nő bérelte fel, de ezt a rendőrség nem erősítette meg. 

A 46 éves Kiss Zoltán 2010 óta a kecskeméti Katona József Színház tagja, de a közönség a 2018 novemberében bemutatott Maya című musicalben is láthatja Dixi szerepében. 

Ezt is szeretjük