Megszólalt a volt férj! Nevelt lányukért hagyta el a magyar énekesnőt
A részletek
Először reagált Bangó Margit volt férje a pletykákra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hetekben azzal volt tele a bulvársajtó, hogy Bangó Margit második férjét a saját lánya, Marika szerette el tőle.

Unokája, Jellinek Tina is a saját anyját támadta a Facebookon. Most először a volt férj is megszólalt, a Story magazinnak adott interjút.

Nevelt lányukért hagyta el a magyar énekesnőt

"Anyám a Marika engem 15 évesen szült, én egy olyan kapcsolatból születtem, ami az én imádott mamám Margit egész életét tönkre tette és megbélyegezte!" - írta közösségi oldalán pár hete Jellinek Tina.

Sokan ezzel magyarázták, hogy Bangó Margit és lánya, Marika között annyira elmérgedetett a viszony, hogy évek óta szóba sem állnak egymással. A volt férj, Horváth Elemér azonban mást állít.

- Ami a házasságunkat illeti, ez egy 34 éves történet. Akkor is felvállaltuk, ma is felvállaljuk, akkor sem volt titok, ma sem az: előbb Bangó Margit férje voltam, aztán elváltam, és Bangó Marika férje lettem - mondta a lapnak.

Azt is közölte, nem igaz, hogy a nevelt lánya csavarta el a fejét, és szerette el Bangó Margittól. 

- Nekem, Horváth Elemérnek lett minden vágyam az, hogy Marika a feleségem legyen. Nem vagyok rá büszke, de ilyen az élet - mesélte.

Miután Elemér és Marika összeházasodott, négy gyermekük született: Tina, Mónika, Ricsi és a kis Elemér. A zenész azt mesélte, ő a Gundelben húzta a talpalávalót, amikor Bangó Margit felajánlotta, dolgozzon vele, majd később Marika is csatlakozott hozzájuk. Szerinte a közös munka mindhármuknak kellemetlen volt, ennek ellenére meglepetésként érte őket, hogy a 65 éves énekesnő 2012 februárjában már nem hívta őket fellépni, azóta nem is beszéltek egymással.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Leadkép és Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük