Bangó Margit dédunokája gyönyörű - Tina már 17 éves
Friss fotókon Bangó Margit dédunokája, Tina.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bangó Margit 52 évesen tapasztalhatta meg először a dédnagymama szerepét, ugyanis unokája, Tina akkor hozta világra kislányát, a kis Tinát. A Kossuth-díjas énekesnő azóta még egy dédunokával büszkélkedhet, Viviennel. Míg a család legkisebb tagja még csak hétéves, addig nővére, Tina már a tinédzserkori éveit éli.

A fiatal szépség 2018 novemberében ünnepelte 17. születésnapját, a Sláger TV-n futó Drága családom - Az Emilio família című műsorban a nézők láthattak is a szülinapi buliról egy összeállítást. Bangó Margit gondoskodik arról, hogy azon rajongói is bepillantást nyerhessenek az életükbe, akik nem követik rendszeresen a műsorukat. Ezért büszkén posztol fotókat közösségi oldalaira az egész családjáról, és persze a gyönyörű dédunokájáról, akin látszik, hogy egyre nőiesebb. Mint sok tinédzser, már ő is gyakorolja a sminkelés művészetét, az öltözködési stílusa pedig egyre felnőttesebb.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki most Bangó Margit dédunokája, a kis Tina.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük