Ma 65 éves Bánfalvy Ági - A 80-as évek szőke szexszimbóluma ma is gyönyörű
Bánfalvy Ágnes az évek múlásával mintha egyre szebb lenne.

banfalvy-agi-cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bánfalvy Ágnes felett mintha legalább tíz éve megállt volna az idő. 1954. április 30-án született Budapesten, 1976-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd a Vígszínházba szerződött, és filmekben is gyakran szerepelt. Az 1978-as Abigél minisorozatban ő alakította az iskolaigazgató unokahúgát, a fonott copfos diáklányt, Torma Piroskát, de feltűnt Szabó István 1981-es, Oscar-díjas alkotásában, a Mephistóban is. 

Bánfalvy Ágnes Amerikában is élt

A gyönyörű színésznő évekig külföldön is élt. Előbb Párizsban, majd a tengerentúlon építette karrierjét, 1982-ben felvételt nyert a New York-i Columbia Egyetem angol tagozatára, majd Kaliforniába költözött, ahol a California State University of Los Angeles tanára lett. A Los Angeles-ben lévő Aréna Theaterben rendezte meg Shakespeare Vízkereszt, vagy amit akartok című darabját.

Az amerikai katedrát és egy tengerentúli karriert hagyott ott a nagy szerelem miatt. Megismerkedett a 17 évvel fiatalabb Horváth Csaba filmrendezővel, akitől fia, Olivér 1992-ben született meg. A kint szerzett tapasztalatait kamatoztatva megalapította itthon a Bánfalvy Ági Nemzetközi Színészképző Szakközépiskolát.

A ma is elbűvölő színésznő sokat tesz azért, hogy fiatalabbnak látszódjon koránál: keveset eszik, nem igényli az édességet, rendszeresen sétál, biciklizik vagy éppen úszik. Imád öltözködni, otthon még a mackónadrág helyett is csinos ruhába és magassarkúba bújik, ugyanakkor kerüli a sok smink használatát. Ami viszont a legjobban feltölti, az az alvás.

Nézd meg, mennyit változott a gyönyörű színésznő az elmúlt évtizedek alatt!

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük