A 80-as évek szexszimbóluma volt – Az 51 éves Rábaközi Andrea ma így néz ki
Friss fotókon Rábaközi Andrea, a '80-as évek sztármodellje.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rábaközi Andrea volt a '80-as évek egyik legdögösebb modellje. Szinte alig volt olyan katalógus és kártyanaptár, amelyben ne láthattuk volna, a fotózások mellett hazai és nemzetközi divatbemutatókon is dolgozott manökenként. Sokan emlékezhetnek rá a Rapülők Áj Láv Jú című videoklipjéből is. 2018 őszén a MasterChef VIP-ban szerepelt, ami a TV2 csatornán futott. Az 51 éves modell a Blikknek mesélt az életéről, illetve elárulta azt is, hogyan tartja magát jó formában.

Rábaközi Andrea 50 fölött is bomba formában van

A modell alakját rengetegen megirigyelhetnék, sokan meg sem mondanák róla, hogy elmúlt 50 éves, és két gyermek édesanyja. Ám mégsem a rendszeres edzésnek vagy az állandó diétázásnak köszönheti a szép alakját.

- Nem vagyok hajlandó edzeni, ahhoz túl lustának számítok. De a mai napig rendszeresen, legalább hetente egyszer elmegyek táncolni, mulatni. Ilyenkor reggelig nem lehet engem lerángatni a parkettről, én így tartom magam formában - nyilatkozta a lapnak.

Rábaközi Andrea Hajas Lászlóval, Epres Pannival és Makány Márta divattervezővel.
Rábaközi Andrea Hajas Lászlóval, Epres Pannival és Makány Márta divattervezővel.
Fotó: Facebook/Rábaközi Andrea

A sztár büszke a korára, érdekes, hogy régebben is szerette egy-két évvel idősebbnek mondani magát, 38 évesen például azt mondta magáról, hogy ő már negyven, 48 évesen pedig már ötvenesnek vallotta magát. Hozzátette, hogy egy nő kisugárzása belülről fakad. Ha például egy nő jól érzi magát, és jó helyen van, emellett sokan is szeretik őt, akkor az bizony meglátszik rajta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vári napsütésben @laszloerhardt

Rábaközi Andrea (@rabakoziandrea) által megosztott bejegyzés,

Rábaközi Andrea napjainkban is vállal fotózásokat, pedig többször gondolkodott már azon, hogy végleg visszavonul.

Amikor bejelentem, hogy nyugdíjba mennék, mindig kapok egy olyan felkérést, ami megtetszik.

Elmondta azt is, örül, hogy végül nem lányai születtek, mert ha a nyomdokaiba akartak volna lépni, biztosan nem engedte volna nekik, ugyanis szerinte csúnya világban élünk.

Ezt is szeretjük