Kamerák előtt alázták meg! Bálint Antónia így került kellemetlen helyzetbe
Bálint Antónia ország-világ előtt került kellemetlen helyzetbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kellemetlen, ha valakit felültetnek egy vakrandin, még kellemetlenebb, ha ez ország-világ előtt történik, mint Bálint Antóniával.

Toncsi hagyta, hogy az Édes Élet kamerái is elkísérjék a megbeszélt találkozóra, tegnap adásba is került, milyen kellemetlen helyzetbe hozta egy ismeretlen férfi.

Kamerák előtt alázták meg

A 44 éves sztár egyik barátnőjét hívta telefonon, hogy megossza valakivel, még mindig egyedül ücsörög egy kávézóban, ahol Schneider néven foglaltatott asztalt, mert a vakrandira nem ment el a másik fél. Zsuzsi barátnője kacagva azt reagálta, hogy ő megmondta előre.

- Hahaha, hát nekem ez azért ennyire nem vicces! Azért kicsit ideges vagyok. Végre rászánom magam egy találkozóra, erre sehol senki. Ezt nem is értem, komolyan. Nem jött be ez az anonim dolog - mondta Bálint Antónia.

A további beszélgetésből kiderült, hogy az illető még üzenetet sem küldött, így aztán nem fog rá tovább várni, szó szerint levezeti a feszültséget és hazamegy, mintha itt sem lett volna. Persze utóbbit nem tudta megvalósítani, miután az Édes Élet kamerái mindent rögzítettek.

- Igazából nem vártam tőle különösebbet, nem szövögettem nagy álmokat, hogy megjelenik a királyfi fehér lovon, és innentől megoldódik az életem, minden jó lesz és csodálatos - próbálta leplezni csalódottságát később a sztárok realityjében.

Otthon ki is borult

A kellemetlen helyzet azért megviselte, mert otthonról már azzal hívta fel a hozzá igyekvő barátnőjét, hogy siessen, mert éppen a vérnyomását méri, az szerinte a plafonon van.

- Az elmúlt időszak nem volt éppen egyszerű, úgyhogy elég volt ehhez egy ilyen kis lökés, és máris az egekben volt a vérnyomásom. Tényleg, mire Zsuzsi megérkezett, eléggé rosszul voltam, még egy barátnőmet is felhívtam, hogy mit tegyek, mert nem volt több gyógyszerem, amit a nyelvem alá kell ilyenkor tenni - mesélte.

Zsuzsi végül 170/100-as vérnyomást mért Toncsinál, aki erre azt reagálta, hogy befejezte a vakrandizgatást. Erre barátnője bűnbánóan bevallotta, az egész részben az ő hibája, bár csak jót akart: ő kérte meg egy jóképű ismerősét, hogy menjen el a randira, bár azt nem árulta el a férfinak, ki lenne a hölgy. Azt nem gondolta volna, hogy az ismerőse képes így pofára ejteni Bálint Antóniát. Toncsi erre megenyhült, a továbbiakban szakemberek segítségét kéri a párkereséshez.

Az egykori szépségkirálynő legutóbbi párja Tereh István, az Első Emelet zenésze volt, akivel 2012 októberében jöttek össze, majd egy hónap után szakítottak. 2013 júniusában aztán ismét összejöttek, tavaly ősszel azonban Toncsi kiadta a férfi útját. Állítólag az volt az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy a férfi - ígérete ellenére - nem érkezett meg időben Bálint Antónia november 18-i könyvbemutatójára.

A végleges különválásra az év elején került sor. Ezt követően az Édes Élet szereplője azt nyilatkozta, soha nem adja fel a társkeresést, azt talán még a nézők is nyomon követhetik.

Fotó: Facebook/Bálint Antónia, TV2/Édes Élet

Ezt is szeretjük