Bálint gazda friss fotója tarol a neten - Ezért osztják meg annyian
Az ország kedvenc kertészét, Bálint gazdát imádják a Facebookon - nem véletlenül.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bámulatos, hogy a 97 éves Bálint gazda még mindig mennyire aktív, az ország kedvenc kertésze ráadásul a Facebookon sem tétlenkedik: unokája segítségével naponta több posztra is számíthatnak tőle a követői. Utóbbiak száma tegnap elérte a négyszázezret. A szép, kerek számot és a tavasz első napját egy fotóval ünnepelte, amelyre özönlöttek a hozzászólások.

"Lehet, kinevet… de úgy tekintek önre, mintha a nagypapám lenne!!! Nagyon szeretem önt, s a munkásságát!!! Nagyon sok boldog éveket kívánok!!!

"Kedves GYURI bátyám. A határ túl oldaláról, Szlovákiából üdvözlöm es nagyon köszönöm a sok jó tanácsát. Merem mondani, hogy Ön a kertészek királya."

"Drága Gyuri bácsi!!! Anno az ablak című tévéműsoron nőttem fel, amelyben volt szerencsém megismerni önt. Nagy szerepet játszanak az életemben a növények, valószínű nagy hatással volt rám az ön növények iránti szeretete!!! Mindig várom az aktuális jó tanácsait azóta is. Kívánok a munkájához, családjához nagyon jó egészséget!!!"

85 éves lett Grétsy László - Így néz ki most az Álljunk meg egy szóra! műsorvezetője

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyit változtak az elmúlt évtizedek során hazánk legendás műsorvezetői, akik már elmúltak 80 évesek.


Ezt is szeretjük