Bálint Antónia ezért nem ment soha férjhez: az esküvő előtt futamodott meg egyszer
Bálint Antónia sosem volt férjnél, Endrei Judit műsorában elárulta, hogy miért nem akart feleség lenni.

balint-antonia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bálint Antónia szépségkirálynőként lett ismert, amikor 1991-ben megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt. Rengetegszer szerepelt a címlapokon, műsorvezetőként is kipróbálta magát.

Az 53 éves szépség sosem ment férjhez. Endrei Judit Korhatártalanul című műsorában beszélt arról, mi lehet annak az oka, hogy vágyik házasságra.

Bálint Antónia és az esküvő

Bálint Antónia életcélja sosem az volt, hogy valakinek a felesége legyen, sokkal inkább az anyaságra és annak örömeire vágyott.

balint-antonia-kep
Fotó: Youtube/Korhatártalanul

- Soha nem álmodoztam arról, hogy hófehér ruhában állok az oltárnál - és hát nem is álltam! Nekem minden férfi megbukott annál a pontnál, amikor elképzeltem, hogy állunk az oltár előtt, és a pap ahhoz a részhez ér, hogy holtomiglan-holtodiglan. Képzeletben ránéztem arra a valakire, és azt mondtam: „Mi? Dehogyis! Úristen. Nem!”

Egyszer voltam menyasszony, de amikor az esküvő közelébe kerültem, menekülőre fogtam.

- Soha nem szerettem volna így feleség lenni, ami mindig is szerettem volna lenni: édesanya - vallotta be Endrei Juditnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Habár jelenleg boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, nem tudja elképzelni, hogy oltár elé vezessék. 

- Bár van párom, nem vagyok férjnél, és ki tudja, lehet, nem is leszek soha. Sok időt voltam egyedül, de sosem töltöttem el tíz éveket férfiak mellett. Sokáig nem tudtam elképzelni, hogy valakivel akár öt vagy tíz évig együtt tudjak lenni. Elképzelhetetlen volt az egész számomra. Sokszor gondolkoztam azon, hogy miért tartok ott magánéletileg, ahol. Szerintem azért alakult így, mert nekem mindig az volt az álmom, hogy legyen egy gyermekem.

Élete értelme lánya, Lilien, aki 2007 augusztusában jött a világra.

- Egy nő szerintem anyának születik. Én mindig is imádtam a gyerekeket. Stabilitás kellett nekem, és erre volt szükségem akkor, a kislányomat pedig imádom. Mindjárt sírva is fakadok.

Kapócs Zsóka civil szakmája

„Aki mer, az nyer” - szól a mondás. Kapócs Zsóka ezzel valószínűleg tud azonosulni. Évekkel ezelőtt sikeres színésznőként döntött úgy, hogy felépít egy teljesen új karriert. Bár mostani hivatása nem is állhatna távolabb a színpadtól, egy cseppet sem bánta meg a váltást, virágzó vállalkozást hozott létre.

Cover-kép: RTL

Ezt is szeretjük