Egyévesek lettek a magyar színész ikrei - Cuki szülinapi fotót posztolt Bálint Ádám

Bálint Ádám ikrei első születésnapjukat ünnepelték.

balint-adam-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyévesek lettek Bálint Ádám ikrei. A Budapesti Operettszínház 36 éves színésze, akit 2004-ben, a Megasztár második szériájában énekesként is megszeretett az ország, továbbá gasztrobloggerként is ismert, büszkén posztolta Johanna és Benjámin születésnapos fotóját. 

Bálint Ádám az ikrek születése után blogolni kezdett, az Instagram-oldalán really small gang néven fotókat és rövid sztorikat oszt meg arról, milyen az élet az két csöppséggel és azok nővérével. 

Egyévesek. Egy szempillantás alatt történt, hiába volt iszonyatosan kemény. Most sem tudom elhinni, hogy ketten vannak, és szerintem ez már így is marad; bután nézek ki a fejemből, azt se tudom, mi van, aztán már fel is nőttek. Úgy érzem, hogy az életnek semmi értelme — csak az számít, hogy szeress és hagyd magad szeretni, amíg lehet. Mert sosem tudhatod, hogy meddig lehet. A családom az életem értelme, semmi és senki más nem számít, és próbálok úgy élni, hogy a gyerekeimnek olyan apja, a feleségemnek olyan férje legyek, amilyet megérdemelnek. Nem mindig sikerül, de minden nap próbálkozom. És ez elég ahhoz, hogy boldog legyek. * They’re one already. It happened in a second, in spite of being really hard. I still can’t believe they are twins, and I think it will be this way forever; I’m just gazing at them with a dumb expression on my face and they’ll grow up in a minute. I have a feeling that life doesn’t have any meaning — the only thing that counts is to love and let yourself be loved as long as you can. Cause you never know how long you can. My family is the only reason of my life, nobody and nothing counts. I’m trying to be the father and the husband my children and my wife deserve — I do not always succeed, but I’m doing my best every day. And that’s what makes me happy. #twins #dad #dadlife #zwillinge #jumeaux #oneyearold #baby #birthday #notcoelho

Ádám BÁLINT (@really_small_gang) által megosztott bejegyzés,

A színész-énekesnek és feleségének, Melindának már van egy kislánya, Izabella, aki imádja kistestvéreit. 

"Sosem gondoltam volna, hogy háromgyerekes apa leszek, de azt sem, hogy leszek valaha ennyire boldog" - írta még a karácsonyi fotó mellé Bálint Ádám.

Egy évvel ezelőtt még csak sejtettük, hogy mi vár ránk. Rettegtünk, hogy soha többet nem alszunk, hogy meg fogunk bolondulni, hogy semmire sem lesz időnk. Az első nem jött be, a második néha, a harmadik meg elvileg stimmel, mégis valahogy mindkettőnknek belefér a meló is. Ez a két bogyó elrabolta a szívünket, helyet csináltak maguknak Izabell mellett, ráadásul úgy, hogy ő odavan a tesóiért. Sosem gondoltam volna, hogy háromgyerekes apa leszek, de azt sem, hogy leszek valaha ennyire boldog. Minden nap hálát adok a családomért, a fantasztikus feleségemért — az én kis bandámért. * One year ago we were only trying to guess what would happen to us. The thought of not being able to sleep, becoming crazy, not having time for anything scared us to death, but we’re sleeping, we’re calm most of the time and we both are able to work somehow. These two little berries just stole our hearts, made room for themselves in a way that made also Izabell crazy about them. Never pictured myself as a dad of three kids, nor as a guy as happy as I am. I feel grateful every day for my family, for my wonderful wife — for my small gang. #ikrek #dad #dadlife #jumeaux #zwillinge #instababies #baby #babies

Ádám BÁLINT (@really_small_gang) által megosztott bejegyzés,

Feleségével az ikrek születése előtt azt gondolta, három gyerek mellett többet nem fognak aludni, meg fognak bolondulni, és semmire nem lesz idejük. Az első nem lett igaz, a második csak néha, és ugyan kevés a szabadidejük, de a családi feladatok mellett még tudnak dolgozni is. 

Úgy tűnik, nálatok is jól csúszott a thai cucc! Kérdezitek, mi legyen a maradék kókusztejjel; adok is egy másik tuti receptet, ez gyümölcsös. Két adaghoz kell 200 g banán, 100 g friss ananász, 20 g (két evőkanál) rizspehely, 1 dl kókusztej. A pucolt, kockázott gyümölcsöket gőzöld puhára, a rizspehelyből főzz kását a kókusztejjel. Ha a gyümölcs túl sok levet ereszt, azt öntsd le (idd meg), majd pürésítsd a rizskásával. Ha gőzölő nincs, akkor mindent egyszerre főzz meg lábasban. Utánaolvastam még egyszer, minden hozzávaló adható 6 hónapos kortól; a kókuszdió neve félrevezető, a dióféléktől eltérően nem allergén, viszont baromi egészséges. * I’m glad you liked our thai recipe. You asked for ideas for using the rest of the coconut milk, so there you go. For two portions you need 200 g banana, 100 g fresh pineapple, 20 g rice flakes, 100 ml coconut milk. Steam the fruits, cook a porridge with rice and coconut milk, purée everything. All the ingredients are suitable from 6 months, since coconut is not really a nut, it’s not allergenic. And it’s very healthy. #ikrek #twins #babyfood #pinacolada

Ádám BÁLINT (@really_small_gang) által megosztott bejegyzés,

Mivel Bálint Ádám gasztroblogger is, nem meglepő, hogy miután az ikrek már nemcsak anyatejet kaptak, recepteket is megosztott a blogjában.

Úgy indultunk el a “kék bótba sárga bótba” (Izabellt idézve) széket venni, mintha nem lenne holnap. Melivel összenéztünk és megállapítottuk, hogy most vagy soha. Egyikünk sem nézett az órára, csak megindultunk, mint a régi életünkben, amikor akkor és oda mentünk, amikor kedvünk szottyant. Naná, hogy a projekt közepén ért bennünket az etetés/altatás napirendi pont. Kézben egész jól sikerült ráhúznunk egy nyugodt fél órát, felkaptuk a székeket, még be is tudtam dobni két húsgombócot. Cserébe a hazafelé úton a „Ki tud jobban kif@szulni“ játékot tolták. * We took off to IKEA to pick up some new chairs like there is no tomorrow. Me and Mel agreed that it’s now or never. None of us checked the time and/or the twins strict schedule. It was like going out back in the days when we could leave the house whenever we wanted. Our shopping trip collated with the twins’ feeding and sleeping time. I managed to keep them calm for another half an hour by holding both of them - my version of #ikeahack. This left me some time to eat a few meatballs. But on our way home the babies were playing their favorite car game: who can scream louder? 😱 #babies #twins #babiesofinstagram #lifewiththree #dad #dadlife #instababy #baby #twinsandatoddler #dadoftwins #shopping

Ádám BÁLINT (@really_small_gang) által megosztott bejegyzés,

A volt megasztáros nemcsak az örömteli pillanatokról ír, hanem arról is, milyen logisztikát és leleményességet kíván egy más számára egyszerűnek tűnő bevásárlás, ha az embernek két kisbabája és egy kislánya van.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük