Balázsy Panna az RTL Klub sztárja volt: 55 évesen ezzel foglalkozik az egykori tévés
Balázsy Panna saját műsort indít, ami a hónap végén indul.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázsy Panna a ’90-es években lett országosan ismert, dolgozott a Danubius és a Juventus Rádiónál, a Magyar Televíziónál, az RTL Klubnál hat évig vezette a Reggelit, illetve a Delelőt és a Stella moziklubot is. 

Lányai születésével búcsút intett a tévézésnek, és a tempóból is visszavett. Mostanra több ifjúsági könyve is megjelent. Jó ideje nem hallhatta a közönség a rádióban, és nem láthatta a képernyőn sem, most azonban nagy örömmel vágott bele az új kihívásba. 

Balázsy Panna a YouTube-on

Hamarosan új műsora indul, de a klasszikus értelemben vett képernyőre nem tér vissza. Panna, csajok, satöbbi címmel indít podcastműsort. Szeptember 29-én startol el, minden héten csütörtökön láthatják a nézők a YouTube-on, azt követően pedig a 98.6 Manna FM-en is meghallgathatják az érdeklődők. 

balazsy-panna

- A jelenlegi helyzetet nem úgy élem meg, mint egy visszatérést. Nem tűntem el, csak eddig mással foglalkoztam. Az utóbbi időben nagyon megváltozott a televíziózás, és abban a korban, amiben most vagyok, inkább már mélyebb beszélgetésekben szeretnék részt venni. Pont ilyen beszélgetések várhatóak a Panna, csajok, satöbbi adásaiban is. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Úgy éreztem, hogy van egy olyan réteg, az ötvenes nők, akikhez keveset szólunk. Amióta közéjük tartozom, ezt tapasztalom is. Pedig nagyon sok mondanivalója van ennek a korosztálynak, ami érdekes lehet a közönség számára is, nem kizárólag ennek a korcsoportnak. Olyan tudás, tapasztalat, bölcsesség, amit érdemes meghallgatni, mert biztosan fel tudjuk használni az életünkben, akárhány évesek vagyunk - mondta az 55 éves sztár. 

balazsy-panna2

Azt is elárulta, hogy az új projekt a Palikék Világa by Manna műsornak köszönhetően jött az életébe.

- Laciék behívtak vendégnek, több embert is ismertem korábbról ebből a csapatból, akikkel elkezdődött köztünk egy beszélgetés. Úgy éreztem, hogy ők tárt karokkal fogadták a gondolataimat. Annak külön örültem, hogy az online-podcast-rádió térben a tartalom, a formátum, a műsor hossza és minden sokkal nyitottabb és szabadabb. Itt akár egy órát is tudunk beszélgetni, ami elég ritka a média egyéb területein.

Kumin Viktória híradós egykor és ma

Kumin Viktória 2005-ben az RTL Klub híradósa lett, és a XXI. században is láthatták a nézők. A csatorna 2011 novemberében vált meg tőle. Férje, dr. Kumin Ferenc 2020 májusa óta Magyarország londoni nagykövete.

Ezt is szeretjük