Balázsy Panna az RTL Klub sztárja volt: 55 évesen ezzel foglalkozik az egykori tévés

Balázsy Panna saját műsort indít, ami a hónap végén indul.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Balázsy Panna a ’90-es években lett országosan ismert, dolgozott a Danubius és a Juventus Rádiónál, a Magyar Televíziónál, az RTL Klubnál hat évig vezette a Reggelit, illetve a Delelőt és a Stella moziklubot is. 

Lányai születésével búcsút intett a tévézésnek, és a tempóból is visszavett. Mostanra több ifjúsági könyve is megjelent. Jó ideje nem hallhatta a közönség a rádióban, és nem láthatta a képernyőn sem, most azonban nagy örömmel vágott bele az új kihívásba. 

Balázsy Panna a YouTube-on

Hamarosan új műsora indul, de a klasszikus értelemben vett képernyőre nem tér vissza. Panna, csajok, satöbbi címmel indít podcastműsort. Szeptember 29-én startol el, minden héten csütörtökön láthatják a nézők a YouTube-on, azt követően pedig a 98.6 Manna FM-en is meghallgathatják az érdeklődők. 

balazsy-panna

- A jelenlegi helyzetet nem úgy élem meg, mint egy visszatérést. Nem tűntem el, csak eddig mással foglalkoztam. Az utóbbi időben nagyon megváltozott a televíziózás, és abban a korban, amiben most vagyok, inkább már mélyebb beszélgetésekben szeretnék részt venni. Pont ilyen beszélgetések várhatóak a Panna, csajok, satöbbi adásaiban is. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Úgy éreztem, hogy van egy olyan réteg, az ötvenes nők, akikhez keveset szólunk. Amióta közéjük tartozom, ezt tapasztalom is. Pedig nagyon sok mondanivalója van ennek a korosztálynak, ami érdekes lehet a közönség számára is, nem kizárólag ennek a korcsoportnak. Olyan tudás, tapasztalat, bölcsesség, amit érdemes meghallgatni, mert biztosan fel tudjuk használni az életünkben, akárhány évesek vagyunk - mondta az 55 éves sztár. 

balazsy-panna2

Azt is elárulta, hogy az új projekt a Palikék Világa by Manna műsornak köszönhetően jött az életébe.

- Laciék behívtak vendégnek, több embert is ismertem korábbról ebből a csapatból, akikkel elkezdődött köztünk egy beszélgetés. Úgy éreztem, hogy ők tárt karokkal fogadták a gondolataimat. Annak külön örültem, hogy az online-podcast-rádió térben a tartalom, a formátum, a műsor hossza és minden sokkal nyitottabb és szabadabb. Itt akár egy órát is tudunk beszélgetni, ami elég ritka a média egyéb területein.

Kumin Viktória híradós egykor és ma

Kumin Viktória 2005-ben az RTL Klub híradósa lett, és a XXI. században is láthatták a nézők. A csatorna 2011 novemberében vált meg tőle. Férje, dr. Kumin Ferenc 2020 májusa óta Magyarország londoni nagykövete.

Kumin Viktória az RTL Klub gyönyörű, szőke híradósa volt - Ma londoni diplomatafeleség

Kumin Viktória és diplomata férje virtuálisan II. Erzsébet királynővel is találkozott.

Elolvasom
Ezt is szeretjük