Balázs Klári új dekoltázst kapott! Szépészeti beavatkozáson esett át
Balázs Klári nem titkolja, szakember segítségét kérte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Klári 63 évesen nem akarja a fiatalokkal felvenni a versenyt, de arra odafigyel, hogy mindig a legjobb formáját hozza. Kevesen tudják, hogy eredeti szakmája kozmetikus, egy ideig nappal a szakmájában dolgozott, esténként pedig a színpadon énekelt. Egy smink- és maszkmesteri tanfolyamot is elvégzett, a legújabb bőrápolási trendeket a mai napig követi.

- A kozmetikusként töltött évek nem múltak el nyomtalanul, még mindig meg tudom állapítani az emberek bőre alapján, hogy milyen életmódot folytatnak. Vallom, hogy a bőr tisztán tartása a fiatalság megőrzésének legfontosabb titka, de természetesen a táplálkozás és a megfelelő folyadékpótlás is elengedhetetlen - árulta el az énekesnő, aki kerüli a túlságosan fűszeres ételeket, nem dohányzik, és alkoholt sem szokott fogyasztani, a szénsavas üdítők helyett is inkább megfelelő mennyiségű vizet iszik.

Vannak azonban olyan problémák, amit saját maga nem tud orvosolni, így szakemberhez fordult. Feszes dekoltázsa is egy szépészeti beavatkozás eredménye.  Nézd meg, milyen vonzó!

Ilyen dögös volt fiatalon Balázs Klári

Az énekesnő fiatalkori fotói láttán nem csodálkozunk, hogy Gyuri bácsi egyből belehabarodott. Nézd meg a képeket!

Ezt is szeretjük