Balázs Fecó elárulta, miért 13 év után kérte meg párja kezét
Balázs Fecó egyszer már volt házas, idén nyáron azonban másodszor is kimondja a boldogító igent.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bőven akadnak olyan sztárok, akik a szerelmi mámortól megittasultan, elhamarkodottan álltak az oltár elé. Az ilyen frigyek az esetek többségében aztán előbb-utóbb válással végződtek, hiszen az eufória elmúltával bármelyik félnek könnyű rádöbbenni: nem biztos, hogy a másikkal szeretné leélni az életét.

Kép: Europress

Balázs Fecó azonban biztosan nem tartozik a fenti hírességek közé. Az 59 éves énekes ugyanis 13 év után döntött úgy, hogy feleségül veszi szerelmét és gyermeke édesanyját, Imolát.

Ezúttal óvatosabb volt

A népszerű zenész elárulta, hogy habár első házassága 14 év után válással végződött, ez nem játszott szerepet abban, hogy idáig várt a döntéssel. Egyszerűen csak másodjára óvatosabb volt, ám a közel másfél évtized alatt kapcsolatuk kiállta az idő próbáját - ennyi együttélés után már semmiféle kellemetlen meglepetés nem érheti a párt.

Azt azért beismerte, mindebben közrejátszott az  is, hogy csak mostanra sikerült úgy lehiggadnia, hogy nyugodt lelkiismerettel válassza a nősülést. Balázs Fecó nem titkolta el, hogy párját, Imolát sosem zavarta, hogy az évek során nem álltak az oltár elé, éppen ezért nem is kérte rajta számon.

Dalt is ír majd az esküvőről

Ami pedig a konkrétumokat illeti, az énekes a legfrissebb tervek szerint augusztus folyamán a sitkei kápolnában vezetné az oltár elé Imolát. Elárulta azt is, hogy a jeles eseményről és szerelméről biztosan fog egy dalt is írni, amelyet jövőre, a hatvanadik születésnapi koncertjén énekel majd el először.

Balázs Fecó a hatvanas évek végén kezdte pályafutását a Neoton együttesben, majd 1972-ben megalapították a Taurus XT nevű hard rock bandát.

Néhány külföldön töltött év után Koncz Zsuzsa együttesének tagja lett, majd 1978-ben megszületett a Korál, melynek 1986-os felbomlása óta szóló zenészként dolgozik.
Ezt is szeretjük