Balázs Palit 53 évesen alig ismerni fel: megvált ikonikus frizurájától, és fogyott is

Balázs Pali 1996-ban adta ki első lemezét, ezután évekig hódított hosszú, göndör fürtökkel a színpadon.

balázs-pali-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szőke, göndör fürtök, igézően kék szem - a ’90-es évek végén nem volt kérdés, melyik magyar énekest takarja ez a jellemzés. Balázs Pali ikonikus frizurája a legfőbb ismertetőjegyének számított.

Az 53 esztendős előadó 2022-ben jubileumot ünnepel, 25 éve lesz, hogy elindult a pályán. 14 éves korában határozta el, hogy a zenével fog foglalkozni: gimnazista volt, amikor először járt barátaival könnyűzenei koncerten, ami akkora hatással volt rá, hogy eltökélte, egy napon ő is a színpadon fog állni.

Balázs Pali új külseje

Immár 19 nagylemeznél tart, a 20. korong megjelenését 2022 nőnapjára tervezi. A lelkesedése az előadó-művészet és a rajongói iránt töretlen, azonban valami változott az elmúlt években: a megjelenése szinte teljesen átalakult. Levágatta hosszú, szőke tincseit, és jó pár kilótól megszabadult. Az imidzsváltás nem csak a külsejére volt hatással, szerzeményeit is új köntösbe öltöztette.

- Nem tudom, hogy mik a trendek, mert sosem mentem azok után, úgy érzem. Viszont 2019. február 14-én Valentin-napon történt ez a fajta zenei továbblépés, ami a dalaim hangszerelésére és hangulatára, valamint az én színpadi megjelenésemre is hatással volt. Ezen az úton megyek tovább, ennek jegyében két nagylemezem és hat videóklipem jelent meg - ecsetelte az Ébredj Velünk! című műsorban december elején.

A megújult stílus tudatos volt, de fogyása hátterében szomorú ok áll. Nyáron tragikus veszteség érte, elhunyt egy közeli jó barátját. A gyász annyira megviselte, hogy alig tudott enni.

- Hosszú hetekre kidőltem. Elmondhatatlan ürességet és feldolgozhatatlan fájdalmat éreztem. Szinte semmihez nem volt kedvem, még az étvágyamat is elvesztettem, több kilót fogytam. November elején aztán nagy nehezen összeszedtem magam, és újra visszaállítottam a gondolataimat a megszokott pozitív irányba, mert tudom, hogy odafent Csabi barátom is ezt szeretné, örök mosolya kíséretében - ezt már a Blikknek nyilatkozta.

Balázs Pali és ritkán látott párja

Balázs Pali a mai napig sok női szívet dobogtat meg, de az övé lassan negyed évszázada foglalt. Mónikával 1996-ban ismerkedtek meg, az énekes első lemeze is ebben az évben jelent meg.

Cover-fotó: Facebook/Balázs Pali Hivatalos oldal

Ezt is szeretjük