Ő Balázs Fecó felesége - Imola 23 év után először szerepelt az énekessel
Balázs Fecó és felesége, Imola 23 éve élnek együtt boldogan.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Fecó érett férfiként találta meg az igazit, és lett 47 évesen apa, és az idő azt bizonyítja, jól tette, hogy nem kapkodott el semmit, mert feleségével már 23 éve élnek együtt boldogan, 11 éve pedig hivatalosan is házasságban. 

Imola 21 évvel fiatalabb nála, a 68 éves énekes egyidős az apósával, de a korkülönbség senkit nem zavar a családban. 

Imola először szerepelt a férjével

- A férfiak szerintem félkarú rablók az asszonyok nélkül, és az is igaz, hogy minden sikeres vagy sikertelen férfi mögött ott a nő - mondta a Kossuth-díjas zenész a Story magazinnak

A felesége soha nem szokott nyilatkozni, de a hetilappal ezúttal kivételt tett, és mesélt arról, milyen együtt élni Balázs Fecóval. 

- Aki ismeri a zenészeket, az életmódjukat, az érzékenységüket, pontosan tudja, nem könnyű, de őszintén mondom, megéri. Általában, amikor én alszom, ő dolgozik, és fordítva, tehát sokat kell sakkozni, hogy találkozzunk, de valahogy mindig megoldottuk - árulta el Imola. 

balazs-feco
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Azt mondta, a szeretet mindenért kárpótolja őket. A zenész nagyon családcentrikus is, a családot pedig Imola szülei, testvérei, a gyerekeik jelentik, mert Balázs Fecónak már senkije nem él: a szülei elváltak, négyévesen elveszítette az édesanyját, a nagymamája nevelte, majd 17 évesen elköltözött otthonról. 

- Egyetlen "használati utasítás" van Balázs Fecóhoz: ha úgy látom, hogy nincs kedve beszélgetni, ha valami nyomja a szívét, békén hagyom, nem szólok hozzá. Szeret elleni a maga gondolataival, és ezt tiszteletben kell tartanom - mondta az asszony. 

- Imola túl sok szépet mondott rólam, pedig valójában nehéz ember, szangvinikus alkat vagyok. Könnyen megharagszom, de szerencsére gyorsan meg is bocsátok. Imola tudomásul vette, hogy milyen vagyok, a hibáimmal együtt elfogad, így szeret - vallotta be Balázs Fecó. 

A házaspárnak megismerkedésük után egy fia született, az ifjabbik Ferenc nem követte az apját a zenei pályán. Jó a nyelvérzéke, a Corvinus Egyetemen 2019 szeptemberében kezdte meg felsőfokú tanulmányait. 

Rátonyi Róbert özvegye 92 évesen is elbűvölő

Németh Margit 2019. július 13-án ünnepelte a 92. születésnapját, lánya pedig idén is hatalmas virágcsokorral köszöntötte fel. Rátonyi Róbert özvegye ma is igazi díva, a meglepetést elegánsan, leheletnyi sminkkel vette át. 

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük