Meglepő, Balázs Andi mivel foglalkozott a színészet előtt - Most újra régi hivatását űzi
Balázs Andi vidám, színes maszkokkal járul hozzá a koronavírus elleni harchoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Andi igazi multitalentum, a színészeten kívül megannyi más szakmával is büszkélkedhet.

Színésznőjeként ismeri az ország, de önbizalom-fejlesztőként is tevékenykedik, sőt még műsorvezetői tehetségét is megvillanthatta annak idején a FEM3 Caféban. Azonban mielőtt országos ismertségre tett szert, három teljesen hétköznapi mesterséget is kitanult.

Balázs Andi maszkokat varr

Rendelkezik gyógy- és sportmasszőrpapírral, cipőfelsőrész-készítő szakképesítéssel, és mindezek mellett még varrónő is. Ez utóbbit most remekül tudja kamatoztatni, ugyanis újra varrógép mögé ült, hogy a karantén ideje alatt színes maszkokat gyártson.

Joshi Bharatnak újságolta el, hogy mivel foglalatoskodik addig, amíg otthonában várja, hogy véget érjen a világjárvány. 

- Megpróbálom hasznosan eltölteni az időt. Mesét olvasok online gyerekeknek, verset mondok, és az új projektem: maszkokat varrok - mondta el a Maradj otthon! - Karanténnaplók Joshi Bharattal adásában.

- Tudod, én tudok varrni. Van még három szakmám, ebből az egyiket elkezdtem újra élvezni, elkezdtem maszkokat varrni. Kutattam az interneten, hogyan kell helyesen megcsinálni: két vagy három rétegben. Gábor pedig megvett hozzá nekem mindent, száz százalék pamutból és szűrőbetéttel készítem őket.

A színésznő maszkjai nemcsak praktikusak, de nagyon szépek is. Belecsempészte a rá jellemző vidámságot, és mókás Mickey egeres és virágmintával álmodta meg őket. Természetesen nem pénzért készíti a darabokat, teljesen ingyen küldi el őket különböző alapítványoknak.

"Miközben készülnek, az új típusok egyre jobban bizonyossá válik, hogy a varrás olyan, mint a biciklizés és nem lehet elfelejteni. Egyre jobban szeretem. Leköti a figyelmem, segít túlélni, hasznos és Gábornak sem vagyok útban, aki itthonról dolgozik. Kitartást kívánok mindenkinek!" - írta az egyik posztjában.

Magyar sztárpárok a karanténban

Sok olyan magyar híresség van, aki párja oldalán éli túl a bezártságot. Képeken mutatjuk, hogyan romantikáznak otthonaikban a hazai sztárpárok, amíg tombol a világjárvány.

Ezt is szeretjük