"A szegényeket sértettem meg!" Bakács Tibor felkavaró interjút adott a Frizbiben

Bakács Tibor azt is megmutatta, mennyi pénz volt nála éppen.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap este a Frizbiben Hajdú Péter Bakács Tiborral beszélgetett arról a bolti lopásról, amelyre 2011. február 4-én került sor.

Mint ismeretes, aznap az 51 éves újságíró-kritikus megpróbált kisétálni a budakeszi Tescóból egy több mint kétezer forint értékű téliszalámival a zsebében, ám a biztonsági rendszer azonnal lebuktatta, majd eljárás indult ellene.

Nem médiahekk volt

Miután sokakban felmerült a gyanú, hogy az egész csak egy ügyes médiahekk volt, Hajdú Péter először erre kérdezett rá, ám a Megasztár egykori zsűritagja tagadta azt, hogy mindent előre kitervelt volna.

Sőt, beismerte, hogy emlékei szerint minden sokkal gyorsabban történt meg, mint ahogy ő itt most beszámol az eseményekről: barátnőjével indult aznap este bevásárolni, és többször is elsétált az említett élelmiszer előtt.

Hozzátette, volt nála pénz alapvető dolgokra, de többre és másra nem elég, ezért hozta meg azt a döntést, hogy megpróbálja ellopni a szalámit, ám azt most sem érti, hogy miért nem figyelt jobban a vonalkódra, hiszen az buktatta le.

Alig volt nála pénz

Az interjú egyik legdrámaibb pillanata kétségkívül az volt, amikor Hajdú megkérdezte Bakácstól, hogy jelen pillanatban mennyi pénz van nála - mire az újságíró belenyúlt a zsebébe, és mintegy négyszáz forintnyi aprót tett az asztalra.

Az utóbbi évtizedek kedvenc magyar sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bakács Tibor vállalta bűnősségét, és különösen azt sajnálja, hogy szeretteit, köztük gyermekeit és szüleit ilyen helyzetbe hozta, illetve, mert a szegényeket sértette meg, ám attól nem tart, hogy a botrány miatt elveszítette volna szakmai hitelességét.

A Klubrádió azóta felfüggesztett műsorvezetője - aki pont a Frizbiben állt ki Stohl András mellett - azt is elárulta, hogy anyagi helyzete a válása után romlott meg, az elmúlt időszakban pedig szinte semmi munkát nem kapott.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A meggyötört Settenkedő - akinek beceneve azóta Lopakodóra változott - most azonban fellélegezhet, hiszen Hajdú Péter a műsor végén elárulta neki, hogy az egyik internetes portál főszerkesztője munkát ajánlott neki.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük