"A fél életünket elvitte ez a tragédia" Bajor Imre őszintén felvállalja hibáit
Bajor Imre nem tagadja, felelőtlensége és káros szenvedélye vezetett az anyagi és lelki összeomláshoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánk egyik legkedveletebb komikus színésze, Bajor Imre szinte egész életében csak a vidám arcát mutatta a közönségnek.

A közelmúltbeli tragédia után azonban nem szégyellte megvallani hibáit, káros szenvedélyeit, anyagi és lelki összeomlását sem. A színművész a Mert érdekel... című műsorban meglepő őszinteséggel tárta fel érzéseit Jakupcsek Gabriellának.

Kijutott neki a sikerből

A színész pályája tulajdonképpen töretlen sikertörténet, hiszen huszonéves korától üldözte őt a népszerűség. Sorra kapta a filmes és színházi felkéréseket.

A tévénézők a Linda, az Angyalbőrben, a Szomszédok epizódjaiban és a Meseautóban is láthatták, a színházba járók az Operettszínház, a Játékszín vagy a Mikroszkóp Színpad darabjaiban találkozhattak vele.

- Én nagyon sokat dolgoztam, reggeltől éjjelig. De számomra ez volt a természetes. Volt, hogy egy hónapban 34 előadásom volt, mert minden este játszottam, hétvégenként még dupláztam is. Jól kerestem, és szerettem, hogy bármit megengedhetek magamnak - vallotta meg nyíltan a közkedvelt előadó.

Minden egyszerre omlott össze

Az erőltetett munkatempónak, az ivásnak, éjszakázásnak és felelőtlen üzleti befektetésnek azonban szomorú vége lett. Az étterem, amibe összes pénzét beleölte, elúszott. A színész egészsége és idegrendszere pedig felmondta a szolgálatot.

- Anyagi és egyéb értelemben is elpusztultam. A fél életünket elvitte ez a tragédia. Elvitte az összes pénzemet - foglalta össze kertelés nélkül Bajor, aki két kamasz, Lili és Marcell édesapja.

Tavaly októberi idegösszeomlása és betegsége óta nem nyúlt alkoholhoz, munkájában és életvitelében is a mértékletesség lett a fő mérce. Tudja, ha barátai - leginkább Verebes István és Heilig Gábor - és felesége, Ildikó nem nyújtottak volna neki segítő kezet, már nem élne.

A Karinthy-gyűrűvel is kitüntetett színész, aki márciusban ünnepelte 54. születésnapját, nem tagadja, nagyon hálás, amiért egész életében tenyerén hordozta a sors. Örül, hogy visszatérhetett a képernyőre, a Heti Hetesbe, és újra magára ölthette egyik kedves karakterét, Mágnás Miskát az Operettszínházban.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/BársonyBence

Ezt is szeretjük