Azurák Csaba cáfol! Még mindig együtt van a feleségével
Azurák Csaba példája az élő bizonyíték, hogy nem mindenkire hat a hét év átka.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aggodalomra semmi ok: Azurák Csaba házassága nincs válságban, sőt, minden a legnagyobb rendben a család háza táján.

A Tények 34 éves műsorvezetője - és két kislány papája - csupán túlontúl elővigyázatos.

Jól tudja ugyanis, hogy sokan hisznek a hét év átkában, azaz abban, hogy ennyi év eltelte után gyakran mennek tönkre a kapcsolatok - márpedig ő pontosan ennyi ideje van együtt párjával, Papp Grétivel.

Hét év - meg a többi

Ám ahogy a TV2 Mokka műsorában elmondta, náluk hála Istennek nem áll a hét év vízválasztó legendája.

Ennek legfőbb bizonyítéka, hogy szakítás helyett inkább oltár elé állt kedvesével 2010 júniusában. Legfeljebb az okozott némi fejtörést, hogy hová is utazzanak nászútra.

A családjuk ugyanis két lehetőséget is felajánlott: vagy kettesben töltenek el néhány romantikus napot Párizsban, vagy két kislányukkal négyesben egy balatoni nyaralóban.

Nászút négyesben

Bár Csaba - bevallottan - kicsit fontolgatta a francia kiruccanást, végül mégiscsak a családi vakáció mellett döntöttek.

Úgy gondolja, nagyon hamar megnőnek a gyerkőcök - Zsófi öt-, Hanna pedig kétéves -, és akkor már nem a szüleiket választják majd, ha elutaznának valahová, hanem a barátaikat. Így igyekszik kihasználni a közös pillanatokat, amíg még nem késő.

Mindenesetre elismerte, bármilyen felemelő és élvezetes is a gyerekekkel nyaralni, azért fárasztó is egyben. De majd most, visszaállva a napi rutinba, igyekszik kipihenni magát.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük