A 4 legszexibb magyar színész, akit apaként is imádnak a nők
Kedvenc sztárapukáink a szakmai sikerek mellett a családjukkal is törődnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A színház és a filmezés világában minden bizonnyal gyakran nehéz összeegyeztetni a munkát a magánélettel, pláne ha az embernek családja van.

A magyar férfi színészek között mégis szép számmal akadnak olyanok, akiknek sikerül, és szakmai sikereik mellett az apasággal járó teendőket is odaadással látják el.

Rékasi Károly

A 47 éves színész feleségét, Détár Enikőt még a főiskolán ismerte meg, az évek során pedig két gyerekük is született. Lányuk, a Gigiként becézett Eszter már 21 éves, Zsigmond pedig hétéves - őt Zsebiként szólatja a család.

A főváros zajától messze, mégis elérhető közelségben, a nyugalom szigetén, Telkin laknak kertes családi házukban.

Rékasi Károly hosszú veken keresztül részese volt a Barátok közt-rajongók mindennapjainak, hiszen estéről estére Bartha Zsoltként intrikált a Mátyás király tér lakói között. Azonban szerepe börtönbe zárják, így egy ideig nem láthatjuk a sorozatban.

Unatkozni ezután sem fog, és legalább családjára is több ideje jut, kisfiával teniszezni tanulnak – árulta el a Kiskegyednek. Színpadon is folyamatosan játszik, pályája során már több vidéki és budapesti színházban is megfordult, most épp a Pinceszínház Kaland című darabjában láthatja a közönség.

Jánosi Dávid

Jánosi Dávid neve talán nem cseng ismerősen, arcát viszont évek óta jól ismerik a TV2 nézői, ő kelti ugyanis életre a népszerű Jóban rosszban sármos orvosát, Dr. Nemes Viktort. A sorozatban nőügyei sose alakulnak egyszerűen, ám a privát életben évek óta kiegyensúlyozott házasságban él a 35 évesen is kölyökarcú színész.

Feleségével, Eszterrel két kisfiuk született, Vencel 11 éves, Márk pedig hét. A család évekkel ezelőtt a fővárosból Pilisjászfalura költözött, ahol a közeli erdőkben a közös sportra, a futásra és biciklizésre is lehetőségük van, Jánosi Dávid a saját és családja egészségére is odafigyel. Az apaság és a sorozat mellett a színházat sem hanyagolja el, a Budapesti Kamaraszínház színpadán szórakoztatja a nagyérdeműt, többek között láthatjuk a Pszichóban és a Padlószőnyegben is.

Lux Ádám

A 45 éves Lux Ádám bársonyos hangját mostanában leginkább A mentalista című krimisorozatban hallhatjuk, de pályafutása során olyan nagy sztárokat szólaltatott meg magyarul, mint Johnny Depp vagy Kenneth Branagh. A magyar nézők közül bizonyára sokan emlékeznek a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb magyar sorozatára, a Kisvárosra is, amelyben a sármos főhadnagyot, Zolnay Miklós figuráját keltette életre.

A sorozat óta Lux Ádám megházasodott, 1997-ben vette feleségül szinkronrendező kedvesét, Pócsik Ildikót, akivel két gyerekük is született. A jóképű sztár imádja a gyerekeit, és igyekszik minél több közös programon részt venni a 11 éves Hannával és a 8 éves Benjáminnal. Persze a színházat sem hanyagolja meg, tehetségét a Budapesti Kamaraszínház, az egri Gárdonyi Géza Színház és a Komédium színpadán is megcsodálhatjuk.

Hujber Ferenc

A Valami Amerika fenegyerekét kapták nőnapi ajándékul RTL Klub nézői, ugyanis március 8. óta a Reggeli című műsorban örvendezteti a női szíveket. Ám az övé már évek óta foglalt, felesége a hajdani UFO együttesből ismert Cynthia, másfél éve pedig megszületett kisfiuk, Noel is.

A 35 éves sztár a Hot Magazin márciusi számának hasábjain elmondta, hogy a sok hullámvölgy, mélypont és csúcspont után végre sziklaszilárd a kapcsolatuk kedvesével, melynek megkoronázása kisfiuk, aki bearanyozza napjait. Mindemellett kihívást jelent számára új műsora, és amíg lehet, szeretné minél több téren kipróbálni magát. A tévé mellett folyamatosan színpadon van, játszik a Madáchban és a Thália Színház színpadán is láthatja a közönség.

Fotók: Europress, tv2.hu, sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük