Tudod, mi a közös Egerszegi Krisztinában és Balázs Kláriban?
- Galériában az augusztusi szülinaposok
Tudd meg, kik születtek augusztusban.

Dia

 	Szűcs Judith 	A hetvenes évek elejént feltűnt énekesnő szépsége mit sem kopott az évek során, 50 fölött is szívdöglesztően néz ki. Szűcs Judith 1953. augusztus 15-én született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Szűcs Judith »

Szűcs Judith

A hetvenes évek elejént feltűnt énekesnő szépsége mit sem kopott az évek során, 50 fölött is szívdöglesztően néz ki. Szűcs Judith 1953. augusztus 15-én született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Szűcs Judith »

Dia

 	Janza Kata 	Népszerű musicalszínésznőnk 1972. augusztus 3-án látta meg a napvilágot. Karrierje mellett a magánéletben is sikeres, egy kislány és egy kisfiú boldog anyukája. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Janza Kata »

Janza Kata

Népszerű musicalszínésznőnk 1972. augusztus 3-án látta meg a napvilágot. Karrierje mellett a magánéletben is sikeres, egy kislány és egy kisfiú boldog anyukája.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Janza Kata »

Dia

 	Egerszegi Krisztina 	Háromszoros olimpiai bajnok úszónőnk az utóbbi időben magánéletére koncentrál - férjével három csemetéjüket nevelik Érden. Egerszegi Krisztina 1974. augusztus 16-án született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Egerszegi Krisztina »

Egerszegi Krisztina

Háromszoros olimpiai bajnok úszónőnk az utóbbi időben magánéletére koncentrál - férjével három csemetéjüket nevelik Érden. Egerszegi Krisztina 1974. augusztus 16-án született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Egerszegi Krisztina »

Dia

 	Udvaros Dorottya 	Hazánk egyik legtehetségesebb színésznője már gyerekként is szerepelt színdarabban édesanyja mellett, az elmúlt évtizedekben színpadon és fimen is emlékezeteset alakított. Udvaros Dorottya 1954. augusztus 4-én látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Udvaros Dorottya »

Udvaros Dorottya

Hazánk egyik legtehetségesebb színésznője már gyerekként is szerepelt színdarabban édesanyja mellett, az elmúlt évtizedekben színpadon és fimen is emlékezeteset alakított. Udvaros Dorottya 1954. augusztus 4-én látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Udvaros Dorottya »

Dia

 	Balázs Klári 	Korda György feleségét énekesnőként ismerte meg az ország, ugyanakkor férje révén a póker világában is otthonosan mozog. Mindenki Klárikája 1955. augusztus 6-án született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Balázs Klári » 	 

Balázs Klári

Korda György feleségét énekesnőként ismerte meg az ország, ugyanakkor férje révén a póker világában is otthonosan mozog. Mindenki Klárikája 1955. augusztus 6-án született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Balázs Klári »
 

Dia

 	Deutsch Anita 	A Barátok közt Szilágyi Anitája négy év után tért vissza az RTL Klub képernyőjére, az utóbbi néhány évben elsősorban a gyereknevelés töltötte ki mindennapjait - két tündéri kislánya van. Deutsch Anita 1974. augusztus 11-én látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Deutsch Anita »

Deutsch Anita

A Barátok közt Szilágyi Anitája négy év után tért vissza az RTL Klub képernyőjére, az utóbbi néhány évben elsősorban a gyereknevelés töltötte ki mindennapjait - két tündéri kislánya van. Deutsch Anita 1974. augusztus 11-én látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Deutsch Anita »

Dia

 	Básti Juli 	Sokan elsősorban hangjáról ismerik Básti Julit, aki a színpadon és a vásznon is megállja a helyét - az Üvegtigrisben komikus énét csillogtatta meg. A színésznő 1957. augusztus 10-én született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Básti Juli »

Básti Juli

Sokan elsősorban hangjáról ismerik Básti Julit, aki a színpadon és a vásznon is megállja a helyét - az Üvegtigrisben komikus énét csillogtatta meg. A színésznő 1957. augusztus 10-én született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Básti Juli »

Dia

 	Keresztes Ildikó 	Keresztes Ildikó színésznőként, énesnőként és az X-Faktor mentoraként is sokak szívébe belopta magát, a sokoldalú előadó  40 felett is igazi bombázó. A sztár 1964. augusztus 8-án született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Keresztes Ildikó »

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó színésznőként, énesnőként és az X-Faktor mentoraként is sokak szívébe belopta magát, a sokoldalú előadó  40 felett is igazi bombázó. A sztár 1964. augusztus 8-án született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Keresztes Ildikó »

Ezt is szeretjük
Fotó: