A Fókusz egykori műsorvezetője is az ATV-hez szerződött: velük erősít a csatorna

Tokár Tamással és Kadarkai Endrével erősít a nyár közepétől az ATV.

Tokár Tamás és Kadarkai Endre az ATV-nél
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Új műsorral és népszerű, új műsorvezetőkkel készül az őszre az ATVTokár Tamás júliusban, Kadarkai Endre augusztusban mutatkozik be a csatorna képernyőjén. 

Tokár Tamás és Kadarkai Endre az ATV-nél

A közkedvelt hírműsorok, a Start, az Egyenes beszéd, a Fórum, az Aktuál és a Civil a pályán egész nyáron láthatóak lesznek a csatorna képernyőjén. Július 15-től Tokár Tamás csatlakozik Krug Emília, Köböl Anita és Bodacz Balázs mellé a Start és Start+ állandó műsorvezetőjeként.

tokar-tamas
Fotó: ATV/Annoni Zita

A frissen igazolt tévés nemcsak a képernyőn, de a közösségi médiában is rendkívül sikeres. Modellből lett televíziós, 2017-ben indította el saját YouTube-csatornáját, influenszerként közer 80 ezer követője van az Instagramon. 2018 tavaszán mutatkozott be az RTL nézőinek a Fókusz műsorvezetőjeként, a csatornától öt év után távozott

Augusztus végén debütál az ATV új heti műsora, A nagy dilemma. A produkcióhoz az egyik legismertebb talkshow-műsorvezetőt, Kadarkai Endrét szerződtette a csatorna. A nagy dilemma adásába két-két sztárvendég érkezik, a műsorban feltett morális, társadalmi, valamint kulturális kérdésekre, állításokra reagálhatnak négyféle módon: „nagyon egyetért, egyetért, nem ért egyet, nagyon nem ért egyet”.

kadarkai-endre
Fotó: ATV/Annoni Zita

Kadarkai Endre a 2003-as Riporter kerestetik tehetségkutató után a Napkelte munkatársa volt hat évig. 2009-től a Zugló TV-nél, 2024-től 2017-ig az ECHO TV-nél készített interjúkat közéleti személyiségekkel. Rövid ideig dolgozott a Story TV-nél, 2019-ben a Klubrádióhoz igazolt. Népszerű beszélgetős műsorai YouTube-csatornáján is megtekinthetők.

- A Startban hosszabb ideje házon belül, ideiglenesen oldottuk meg a férfi műsorvezetők pótlását, amiért köszönet Rónai Egonnak és Szlazsánszky Ferencnek. Hosszas keresés után találtuk meg a feladatra Tokár Tamást, aki hamar meggyőzött minket, így júliustól vele lesz teljes a reggeli csapat. Nagyon örülünk annak is, hogy Kadarkai Endre csatlakozik az ATV-hez. Talk műfajban generációja egyik legjobb és legelismertebb képviselője - mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Ő Rónai Egon ritkán látott felesége: a szép, szőke Zsanettet 12 éve vette el

Rónai Egon, az ATV műsorvezetője feleségével közös képpel kívánt kellemes ünnepeket.

Elolvasom

Cover-fotó: ATV/Annoni Zita

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük