Friss! Ezt a műsort vezeti hétfőtől a magyar szépségkirálynő

Képeken 6 tévés, aki szépségversenyen indult

Aryee Claudia Dedei műsort vezet.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aryee Claudia Dedei várja augusztus 4-től, hétfőtől a nézőket Világi Péter mellett a SportKlub Híradójában. Az egzotikus szépség lett pár évvel ezelőtt a Királynő különdíjasa, és megnyerte a Miss Afro Hungary címet is. Korábban már vezette az RTL Klubon a Havazin című műsort, hosszú éveken keresztül atletizált, szabadidejében teniszezik, de lefutotta már a félmaratont is.

- Fontos szerepet játszik az életemben a sport: 17 éves koromig atletizáltam, megyei bajnok és országos tizedik helyezett lettem. A mai napig futok, három évvel ezelőtt édesapámmal teljesítettem a félmaratont. Az egyetem elvégzése után az RTL Klub Fókusz című műsorához kerültem szerkesztő-riporterként. Az egyik riportommal, amelyben egy túlsúlyos férfi emberfeletti küzdelmét mutattam be, aki sikerrel teljesítette a New York Maratont, megnyertem a Médiaunió pályázatát - árulta el a magyar anyától és ghánai apától született szépség.

Nézd meg képes összefoglalónkban azt a hat magyar szépségkirálynőt, aki műsorvezetőként is szerepelt a tévében!

4 Miss Hungary-győztes gyerekkori fotói

Négy olyan egykori ábrándozó kislányt mutatunk be, akiknek tényleg valóra vált az álmuk: Magyarország szépségkirálynői lettek. Nézd meg, kik ők, honnan indultak és hova jutottak!

Ki hitte volna, hogy szépségkirálynő lesz belőle! Gyerekkori fotón 4 Miss Hungary-győztes

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük