Árpa Attila tévés így malackodott
Kihagyhatatlan fotók
Árpa Attila egy jótékonysági kezdeményezés kedvéért volt kapható a malackodásra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Árpa Attila egy jótékonysági kezdeményezés kedvéért kapható volt egy kis malackodásra: a tévés és kreatív producer más sztárokkal egyetemben a Noé Állatotthon Alapítvány elhagyott állatkájával állt kamerák elé, hogy az elkészült képekkel hívják fel a figyelmet az ott élő jószágokra - ezzel is segítve, hogy mihamarabb gazdára leljenek. Az ötlet Farsang Dorottyától, a TV2 A szépségkirálynő című műsorának döntősétől származik, aki a másokon való segítést már gyerekkorában alkalmazta.

- Édesanyám ápolónő, és jelenleg az Egyesített Szociális Intézményben dolgozik Soltvadkerten. Mindig arra nevelt, hogy segítsek másokon. Gyerekkoromban amíg ő időseket gondozott, én macskák karmai közül mentettem meg egereket, galambokat. Az esőre előjövő csigákat begyűjtöttem az útról, sőt, még egy elgázolt sünimamának a csemetéjét is hazahoztam és felneveltem - mesélte a Feminának.

Édesapa lesz a magyar szívtipró

Berki Krisztián életébe új fejezet köszöntött, barátnője gyermeket vár tőle. Már átlépte a bűvös harmadik hónapot, így biztonsággal ki lehet jelenteni, apa lesz a volt Fradi-vezér. A sztárvilágban már nem egyszer találkozhattunk olyan rosszfiúval, aki kezesbáránnyá változott, amint gyereke született. Nézd meg a róluk készült képeket!

Ezt is szeretjük