Kiderült, miért ment tönkre Árpa Attila házassága 12 év után
Árpa Attila bevallotta, milyen hibát vétett a házasságában, ami a váláshoz vezetett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Árpa Attila 2016 márciusában egy rövid Facebook-posztban tudatta, hogy a házassága véget ért, Tomán Szabinával már évek óta külön élnek, már csak barátság köti őket össze, és természetesen a lányuk, aki mindkettejük számára a legfontosabb. A producerként és rendezőként is dolgozó színész most  elárulta Dombóvári Istvánnak, azért ment tönkre a házassága, mert nem becsülte meg eléggé a feleségét.

A 46 éves sztár ezt a Spektrum Home Tesztbeszéd című műsorában vallotta be, amikor ő, a jelenlévő sztárok és a közönség azt a kérdést kapta: szerinte igen vagy nem a válasz arra a kérdésre, hogy Árpa Attila szeretne-e a lányának egy olyan férjet, mint ő. Ő maga a nem gombot nyomta meg.

- Azért, mert van egy múltam, és van egy nő, aki szintén biztos nemmel szavazna, és ez az exfeleségem, mert nem véletlen, hogy már nem a férje vagyok. Ahhoz, hogy az az ember és az az apa legyek, aki ma vagyok, ahhoz át kellett mennem ezen az időszakon, amit viszont a lányomnak nem kívánok - indokolta válaszát. 

arpa-attila
Fotó: Spektrum Home

- Nyilván tudom magamról, mit csináltam, mit nem csináltam, jó férj voltam-e, vagy sem. A válasz erre az, hogy nem mindig. Tíz éven keresztül jó férj voltam, 12 év után már nem sikerült. Az évek elteltével a figyelmem, a figyelmességem elkezdett lankadni. Nem becsültem úgy, ahogy kellett volna. Belekényelmesedtem a helyzetbe, hogy ő ott van, a feleségem mindig is ott lesz nekem, hisz kimondtuk, hogy holtomiglan, holtodiglan.

Elfelejtettem őt megbecsülni, talán ez a jó szó.

Ő meg ezt visszaadta, és így alakult ki az a helyzet, ami oda vezetett, hogy - bár barátságban és békében -, de elváltunk - osztotta meg a nézőkkel. 

Azt ugyanakkor hozzátette, hogy a kérdésre igennel válaszol, ha arra gondol, milyen ember most, és nemmel, ha arra, milyen ember volt annak idején. 

Ezt is szeretjük