Ő Árpa Attila új párja: a 19 évvel fiatalabb színésznővel együtt ment a premierre

Árpa Attiláról és új párjáról közös képek is készültek. Egymás mellett pózoltak a vörös szőnyegen.

Árpa Attila új párja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azóta, hogy Árpa Attiláról kiderült, nem lett egy pár A Nagy Őben kiválasztott Timivel, a szerelmi életéről keveset tudni. Most viszont megtört a jég, új párjával ment egy nyilvános eseményre.

Néhány hónappal ezelőtt a Blikknek már sejtelmesen tett utalást arra, hogy nem szingli többé, de akkor nem ment bele a részletekbe.

Árpa Attila új párja

- Annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egyedül. Ahogyan az imént említettem, az elfoglaltságaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli. Ennél többet viszont nem szeretnék megosztani.

profimedia-0648893180
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezután egy sejtelmes TikTok-videó is kikerült az oldalára, ami alapján még csak sejteni lehetett a titokzatos nő kilétét, a Bonus Trip című film díszbemutatója viszont lerántotta a leplet arról, ki lett a választottja - volt párjával jöttek újra össze.

A 19 évvel fiatalabb Czakó Alexandrával hosszú évekig éltek "se veled, se nélküled" kapcsolatban, két évvel ezelőtt viszont szakítottak.

A Blikk ezúttal együtt fotózta őket a premieren, egymás oldalán pózoltak a vörös szőnyegen, innen lehet tudni, hogy ismét összejöttek - ide kattintva láthatod a közös képeiket a napilap cikkében.

Árpa Attila és Tomán Szabina 17 éves lánya vagány tini: Amira így bulizott az apjával

Árpa Attila kamerázta le, ahogy Tomán Szabinával közös lányával tátogott és táncolt a Grease egyik slágerére.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Bachelor - A Nagy Ő

Ezt is szeretjük