Szakított az RTL Klub csinos sztárja! Vége a se veled, se nélküled kapcsolatnak

Antal Timi már túl van a szakításon, újra rátalált a szerelem.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Antal Timi fájó szívvel ugyan, de végleg elbúcsúzott előző szerelmétől, Zolitól, akivel másfél éve voltak együtt.

A pár már korábban is összejött, majd szakított, mostani szétválásukat is a se veled, se nélküled kapcsolat jellemezte.

Véget vetett kapcsolatának

Az énekesnő az RTL Klub - nak adott interjújában mesélt a szakítás körülményeiről, illetve arról, hogy miért nem sikerült megmenteni kapcsolatukat.

- Eltávolodtunk egymástól, úgy valami elmúlt a kapcsolatunkból, nem volt már az a tűz, nem volt már az a szikra közöttünk, úgyhogy én mindig azt mondtam, hogy ami nem megy azt nem szabad erőltetni – nyilatkozta.

Zolival még Erdélyben ismerkedett meg a kalotaszegi néptánccsoportban, szerelmükben akkor kezdődtek a problémák, amikor Antal Timi az X-Faktor miatt Budapestre került. A fiatalok nem tudták áthidalni azt a 400 kilométert, ami közéjük állt.

Ugyan a műsor során szétváltak, akkor mégis úgy döntöttek, hogy megpróbálják menteni a menthetőt, nem sikerült, és szakítottak.

Rátalált újra a szerelem

Antal Timi nem búslakodott sokáig, egy újabb RTL-es produkció, a Szombat Esti Láz során megismerkedett mostani párjával.

A 2013-as Glamour-gála sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Sanyiként emlegetett férfi az egyik táncos menedzsere volt, és ő is részt vett a táncos műsor háttérmunkálataiban.

A jelek szerint kettőjük között teljes a harmónia, hatalmas a szerelem. A gavallér szakmailag is sokat segít a 20 éves lánynak, hasznos tanácsokkal látja el, például, hogy melyik eseményen érdemes megjelennie és melyiken nem. Ugyan még nem alkotnak hosszú ideje egy párt, de mivel szinte minden szabadidejüket együtt töltötték érdemesebbnek látták, hogy összeköltözzenek.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Lesifotósok készítettek már róluk képet, de egyelőre az énekesnő párja elrejtőzik a nyilvánosság elől. Antal Timi ezt tiszteletben tartja, és teljes mértékig elfogadja, hogy a nagy nyilvánosság előtt egy darabig még nem mutatkoznak együtt.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük