Babát vár a magyar énekesnő - Pocakos fotóval tudatta ma délután
Antal Tímea első gyermekével várandós.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Örömhírt jelentett be közösségi oldalán Antal Tímea. A 25 éves énekesnő és zenész férje első gyermeküket várják, ezt egy babapocakos fotóval tudatták. 

A képen jól látszik, hogy Antal Timi pocakját már nehéz lenne elrejteni. Nem írta, hányadik hétben van, de a kép alapján már túl van a kritikus harmadik hónapon. 

A 2012-es X-Faktor második helyezettje 2017 decemberében, titokban ment feleségül zenész párjához, Demko Gergőhöz, de csak a polgári szertartást tartották meg szűk körben, mindössze 15 fő jelenlétében. Akkor azt tudatták a közösségi oldalukon, hogy a nagy templomi esküvőt az énekesnő szülővárosában, Bánffyhunyadon tartják, és terveik szerint háromszáz fős lagzit csapnak. Az egyházi ceremóniára és a nagy lagzira végül 2018 májusában került sor. Az ifjú házasok a gyermekáldással sem vártak sokáig, fiatalon lesznek szülők. 

antal-timea-ferjevel
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

Antal Tímea és Demko Gergő Kedves Világ! című dalukkal A Dal 2019 című műsorba is bekerültek, a válogatóból még továbbjutottak, az elmúlt szombaton a második elődöntőben is színpadra álltak, de a döntőbe végül nem kerültek be.  

Ezt is szeretjük