Diétára fogták a magyar sorozat főszereplőjét! Felszaladtak rá a plusz kilók?
Diétázni kényszerül az M1 Hacktion című sorozatában Anger Zsolt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ötödik évadát kezdte meg hétfő este az M1 bűnügyi sorozata, a Hacktion, melyben új és ismert arcokkal is találkozhatunk.

A főszereplő Anger Zsolt
Gáspár Sándor Hajnal tábornok szerepében
Kalocsai Zsuzsa operett primadonna

A főszereplőt játszó Anger Zsoltnak is megújult külsővel kell jelentkeznie, a történet szerint ugyanis diétára fogják.

Diétázni kényszerül a főszereplő

Hétfő esténként újra szoríthatnak a nézők a Kiemelt Ügyek Osztályának, hogy kézre kerítsék a rossz fiúkat: szeptember 30-án az ötödik évad első részével ismét jelentkezett a köztévé Hacktion című sorozata.

A nyomozócsapat egy csinos bizonyíték-szakértővel, a Borbély Alexandra által megformált Hollósi Alexával bővül majd a következő részekben, aki a férfiak körében kicsit felkavarja a kedélyeket. A fiatal színésznő tavaly végzett a Színművészeti Egyetemen, illetve csatlakozott a Katona József Színház társulatához. 

Persze a rajongók már az első részben sem maradtak új arcok nélkül: tegnap Kalocsai Zsuzsa operettprimadonna kiváló szereplése színesítette a sorozatot.

A főszerepet játszó Anger Zsolt sem maradhat a régi, új külsővel kell jelentkeznie: az általa alakított Szondi megtudja, hogy ha nem vigyáz egészségére, még az alkalmasságin sem jut át. Nincs hát más választása, diétázni kezd, a zsíros hamburgereket felváltja a búzafűlé és a répaturmix.

Bonyolódik az érzelmi szál

Ami az érzelmeket illeti, fontos szerepet kap még Szondi és Emma - Holecskó Orsolya - érdekes viszonya, valamint Kornél - Klem Viktor - és Petra - Erdélyi Tímea - kapcsolatának alakulása is.

A főszereplő számára szakmai szempontból változás, hogy újra Hajnal tábornok - Gáspár Sándor - felé tartozik majd elszámolással.

Fotó: Bara Szilvia

Ezt is szeretjük