A TV2 sztárja merészen dekoltált ruhában vezette a híradót
Fotók
Andor Éva egy szokatlanul merészen dekoltált ruhában vezette a TV2 hétvégi híradóját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A képernyősök ruhatárát gondos stylistok válogatják össze. Az időjárás- jelentésekben megszokhattuk már, hogy ha meleg az idő, lenge, ha hűvösebb szelek járnak, zártabb ruhában láthatjuk a tévében a meteorológusokat.

Úgy tűnik, a nyári hőség a TV2 egyik hírolvasójának ruhatárára is hatással volt. Andor Éva ugyanis egy a híradókban nem megszokott, merészen dekoltált ruhában vezette a szombat esti Tények adását. Piros ruháját elnézve azt biztosan megállapíthatjuk, hogy a kereskedelmi csatorna híradósának öltözetét nem nevezheti senki túl konzervatívnak. A magyar tévéseknek általában azt szokták felróni, hogy nem öltözködnek olyan bátran és kreatívan, mint nyugati társaik - a 39 éves tévést ilyen kritika nem illetheti.

Nézd meg Andor Éva legkülönlegesebb nyári ruháit, amelyeket a Tényekben viselt!

Főkép-fotó: TV2 Sajtószoba

A 2013-es Story-gála 10 legmerészebb sztárdekoltázsa

Még talán egy hazai esten sem láthattunk annyi figyelemfelkeltő dekoltázst, mint az idei Story-gálán. Andor Éva, a TV2 csinos híradósa a képernyőn természetesen nem tűnik fel olyan ruhában, mint a szombat esti rendezvényen, ahol egy alakját kihangsúlyozó estélyiben jelent meg.

Ezt is szeretjük