Micsoda tűzpiros estélyi! A TV2 híradósa saját maga varrta
Íme, a ruha!
Andor Éva híradós néhány ruháját saját maga varrta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andor Éva a TV2 egyik legcsinosabb műsorvezetője. A Tények híradósáról kevesen tudják, hogy nemcsak előszeretettel visel gyönyörű ruhákat, de maga is szívesen varrja őket. Mint elárulta, nemcsak azért szereti ezt a tevékenységet, mert így egyedi darabok birtokosa lehet, hanem azért is, mert az megnyugtatja.

Az öltözetek varrásán kívül szívesen átalakítja a lakberendezési tárgyait is. Ezt fogja tenni szeptember 5. és 8. között a nagyközönség előtt a TV2, a Hungexpo és a HG Media Csupa Nő elnevezésű új, nagyszabású kiállításán és vásárán is. A Teremts otthont! szekció arcaként a színpadon McMenemy Márkkal közösen fog régi bútordarabokat modernizálni, csinos kiegészítőket varrni és praktikus tanácsokat adni.

Andor Éva kézügyességéről azok a saját készítésű ruhák is tanúbizonyságot tesznek, melyeknek fotóit megosztotta a Feminával. Nézd meg őket! 

A TV2 sztárja merészen dekoltált ruhában

Andor Éva egy, a híradókban nem megszokott, merészen dekoltált ruhában vezette augusztus közepén a Tények egyik szombat esti adását. Piros ruháját elnézve azt biztosan megállapíthatjuk, hogy azt nem nevezheti senki túl konzervatívnak.

Ezt is szeretjük